Connect with us

Top Story

MILOŠ BIKOVIĆ postaje OTAC! A evo i KO je njegova buduća SUPRUGA, i KADA će se OŽENITI!

Za medije ima samo JEDNU MOLBU!

Published

on

Miloš Biković beba

Miloš Biković i njegova devojka Ivana Malić čekaju prvo dete. Vest o tome podelio je i glumac na svom Instagram profilu uz molbu medijima da ispoštuju njihovu privatnost.

Biković i njegova devojka vest o tome da se ona nalazi u blagoslovenom stanju krili su mesecima, da bi to i zvanično objavili kada je potvrđeno da je sa bebom sve u redu.

– Srećni smo što ćemo uskoro postati roditelji. Ovo je važan, verovatno najvažniji momenat u našim životima. Nismo želeli da ga otkrivamo za sada, ali paparaci su nas doveli u situaciju u kojoj nemamo izbora. Hvala svima na lepim rečima i čestitkama i molimo medije i novinare da poštuju našu odluku i integritet našeg privatnog života. Kada budemo hteli da razgovaramo o ovoj temi, svakako ćemo vas kontaktirati – poručio je Biković u objavi.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

Miloš Biković svoju izabranicu prvi put je predstavio javnosti na premijeri filma „Južni vetar 2 – Ubrzanje“ 2021. godine.

Nedavno se u medijima pisalo i šuškalo da će Miloš ove godine stati na „ludi kamen“ i da je u Ivani našao sve što je tražio.

Njih dvoje često putuju zajedno, kad god im to Milošev posao dozvoljava. Ivana, podsetimo, dolazi iz Crne Gore i po obrazovanju je pravnica.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

 

Continue Reading
Advertisement