Connect with us

Sadržaj epizoda

IGRA SUDBINE 819. EPIZODA: U seriju dolazi NOVI LIK! Ko je JOVANA BOŠNJAK?

U sredu, 20. septembra, od 20.00

Published

on

Igra sudbine 819

Igra sudbine 819. epizoda: Sat otkucava, gosti dolaze na reviju, “manekenke” su spremne, ali modela i dalje nema. Aleksa i Sofija se, već, prihvataju neprijatnog zadatka da objasne gostima kako revije neće biti. Ipak,  u poslednjem trenutku, dolaze Luka, Dobrica i Debeljko. Počinje revija: Una, Mila, Gala, Lenka, Nada nose modele kao da se bave manekenstvom ceo život. Za njima idu Jelena i Marijana. Za kraj revije – izlazi Pančeta. Svi prisutni, aplaudiraju i navijaju. Revija je bila pun pogodak.

Na žurci posle revije, svi su opušteni i zadovoljni posle velikog uspeha. Iznenada, Luki i Aleksi prilazi urednik tabloida i kaže im da moraju da razgovaraju o nečemu. Aleksa i Luka odgovaraju kako nemaju vremena, urednik insistira da odmah razgovaraju, bolje je za njih.

Paralelno s tim, Sofiji prilazi lepa plava gospođa, obučena i sređena po najnovijoj modi. Daje vizit kartu Sofiji i predstavlja se kao Jovana Bošnjak. Napomene joj kako imaju mnogo zajedničkih tema za razgovor…

Vukašin i Marinko – upadaju na večeru Donke i njenog misterioznog udvarača.

Vukašin referiše na razgovor koga se setio u prethodnoj epizodi i traži od Donke da mu pojasni šta je mislila kada ga je upozorila “na čoveka iz prošlosti”.

Manakenke je otkazala Dijana falsifikovanim potpisom i nema šanse da se pojave. Ženama ostaje samo jedno rešenje – da im Sofija pokaže osnovne manekenske pokrete i da sve one budu modeli. Sofija im drži “brzi kurs”, neke žene su uspešnije, neke nisu, ali nemaju drugog rešenja.

Dobrica i Debeljko, očajni, ne znaju šta će da rade. Zovu taksi – nema vozila – a kombi ne mogu da poprave. Iznenada, dolazi neočekivani spasilac – Luka. Pomaže im da utovare robu u njegova kola i požure nazad u Biznis klub.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement