Connect with us

Sadržaj epizoda

IGRA SUDBINE 821. EPIZODA: ŠOK! Vukašin ide u ZATVOR? A evo i ZAŠTO!

U petak, 22. septembra

Published

on

Igra sudbine 821. epizoda (1)

Igra sudbine 821. epizoda: Vukašin od inspektora Coleta saznaje da je u toku međunarodna istraga u kojoj se pominju Kan Holding i Vukašin.

Andrija Bošnjak je na sastanku, u kancelariju ulazi njegova žena Jovana, koja je htela da ga iznenadi za godišnjicu braka. On je samo zamoli da izađe i sačeka.

Maksim upada kod Sofije u kancelariju, smeta mu što se ona bavi Kan Holdingom i Kanačkima, a njega ignoriše. Sofija mu daje mesto referenta nabavke u Kan Holdingu, uz komentar da će ih lakše napadati iznutra.

Strahinjin telefon je zaključan, Tića i Mile pokušavaju da ga otključaju – iz telefona su izbrisane sve poruke i pozivi.

Nada i Pančeta razmatraju da li da zovu policiju i prijave Strahinjin nestanak, ipak odlučuju da prvo jave Vukašinu. U sred panike oko Strahinjinog nestanka, Nadi stiže njegova poruka preko instagrama „Ne brini, živ sam.“

Aleksa i Luka su shvatili da je urednik tabloida dobio informacije od Dijane Erski, prete mu tužbom pošto informacije nisu tačne, ali mu istovremeno nude rešenje situacije, drugu ekskluzivu, intervju sa većinskom vlasnicom Kan Holdinga, Maricom Pančetović, koja se do sada nije pojavljivala u medijima.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo PRVA

Advertisement