Connect with us

FILM

ČARLIJEVI ANDJELI na kanalu FOX MOVIES

U subotu, 23. septembra, od 17.50

Published

on

Čarlijevi andjeli

ČARLIJEVI ANDJELI prati tri detektivke vešte u borilačkim veštinama – štreberku Natali, opasnu Dilan i otmenu Aleks – koje su podjednako inteligentne i multitalentovane koliko i lepe i potpuno razoružavajuće (Fox Movies, subota, od 17.50).

Prelepi su, odlični su, a anđeli su uvek spremni da rade za Čarlija. U dinamičnoj modernizovanoj verziji originalne serije iz 1970-ih, trio detektivki Natali (Kameron Dijaz), Dilan (Dru Berimor) i Aleks (Lusi Liu), zajedno sa lojalnim poručnikom Boslijem (Bil Marej), mora da spreči zamršenu osvetu ubistvena zavera koja bi mogla ne samo da uništi privatnost pojedinca širom sveta, već i da dovede do kraja njihvog šefa Čarlija.

Erik Noks (Sam Rokvel), pametni osnivač „Knoks tehnologija“, upravo je kidnapovan iz svoje kancelarije, a anđeli su angažovani da ga pronađu. Noks je konstruisao sigurnosni softver za verifikaciju glasa (koji, između ostalog, tačno oponaša Čarlijev glas), naučno otkriće za koje Anđeli uskoro sumnjaju da ga u svojim rukama traži Noksov rival, Rodžer Korvin (Tim Kari).

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement