Connect with us

Sadržaj epizoda

IGRA SUDBINE 822. EPIZODA: ŠOK! Mila je ZALJUBLJENA U LUKU? Aleksa će SAZNATI za to, a EVO I KAKO!

Published

on

Igra sudbine 822. epizoda

Igra sudbine 822. epizoda: Vukašin shvata da je Tambura izgleda u Srbiji i da je on taj koji je Žaklini uputio misteriozni poziv.

Una i Mila kod Mile u stanu, razmišljaju o imenu svoje nove PR agencije. Pridružuje im se i Nada, koja je pisala Strahinji na IG ali odgovora nema, došla je da malo bude sa njima. Piju vino, malo su se i napile.

Kad Aleksa uveče stigne kući, Mila spava na kauču i kad je hteo da je probudi, Mila u snu izgovori Lukino ime…

Andrija Bošnjak na korak od dobre investicije, zadovoljan sastankom koji je upravo završio. Shvata da je zaboravio na godišnjicu braka i da je Jovana zbog toga upala u kancelariju, kad joj je rekao da izađe i sačeka.

Saznaje od sekretarice da je Jovana otišla.

Dolazi kući uveče sa poklonom za Jovanu, sve krene lepo ali Andrija izgovori nešto što će Jovanu povrediti…

Luka i Aleksa su na sastanku sa Dijanom, zbog njenog pokušaja da ocrni Kan Holding u tabloidu. Sastanak prekidaju zbog zakazanog sastanka UO Kan Holdinga, na kome donose odluku da firma mora da uđe na tržište IT industrije, tu je budućnost. Takođe, Pančeta koja prisustvuje sastanku UO konstatuje da to sastančenje nije za nju i imenovaće uskoro zastupnika…

Mileta Kupusa zove stric, da ga zamoli da pomogne Mileni (Miletova sestra od strica), koja je u Beogradu, radila je na nekoj klinici kao medicinska sestra, iznenada je ostala bez posla, a roditelji i familija su u inostranstvu.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement