Connect with us

Domaće serije

OTKRIVAMO sve o novim epizodama serije IGRA SUDBINE! Evo ko je STVARNO Jovana Bošnjak! Ovome se NIKO nije nadao!

Bojana Ordinačev iskreno o svojoj junakinji

Published

on

Igra sudbine dobila je pojačanje! U novim epizodama seriji se pridružuje bračni par Bošnjak u krugu čije porodice će se odvijati zapleti u nastavku popularne serije. Lik junakinje Jovane Bošnjak tumači glumica Bojana Ordinačev.

Bojana je otkrila nešto o svojoj ulozi, ali i o prvom snimajućem danu.

– Igram jednu uspešno poslovnu i porodičnu ženu. Porodica je tu koja nekad trpi zbog poslovnih obaveza, a nekad ne, ali se ovaj lik trudi, kao i većina nas koji imamo poslove i puno radimo, da porodica što manje oseća taj pritisak. Ovde takođe imamo i poslovnog i uspešnog oca, mog muža, koji takođe ima isti taj problem i onda je porodica malo na stendbaju. Srećna sam što imam priliku da igram sa Banetom Popovićem i što igramo partnere. Radujem se svakom snimajućem danu. Budite uz nas, pratite i navijajte da sve bude super – rekla je Bojana, koja nam je otkrila i kako je prošao prvi snimajući dan.

– Imala sam veliku radost, ali tremu ne. Ovaj tip serije radim od 2003. godine što je dosta dugo, tako da je meni ovo potpuno prirodno stanje. U tim situacijama nemam tremu, samo radost – rekla je glumica, a na pitanje šta možemo da očekujemo u narednim epizodama, rekla je:

– Neočekivano (smeh). Za sada ne znam ni ja previše, a i ovo što znam ne mogu da otkrivam. Iznenađujem se dok čitam i zabavljam se, tako da se nadam da će i gledaoci da se zabave – zaključila je Bojana Ordinačev.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement