Connect with us

Domaće serije

ŠOK! Otkriveno kako će OLJA LEVIĆ napustiti seriju IGRA SUDBINE! I NEĆE vam se svideti! Evo ŠTA će biti sa MILOM!

Desiće se ONO NAJGORE!

Published

on

oLJA lEVIĆ Igra sudbine

Igra sudbine nastavlja, Olja Lević odlazi! A evo i KAKO!

Igra sudbine epizodu za epizodom sve je bliža zlatnom jubileju od 1.000 epizoda. Trenutno smo na 822. a nastavak serije koja se sada emituje u promenjenom terminu (radnim danima od 19.45, a vikendom u 20.00) obogatili su i novi likovi. Među njima su svakako najzanimljiviji pripadnici porodice Bošnjak.

Međutim, verna publika koja je uz ovu seriju gotovo četiri godine nestrpljivo čeka trenutak kada će Igru sudbine, kako je to već najavljeno, napustiti dve velike zvezde. Ammar Mešić u liku Strahinje i Olja Lević kao Mila Galić.

Strahinja je, kako smo to imali priliku da vidimo, već nestao. I to misteriozno. Istina, Nada je dobila poruku da je sve u redu, i da ne treba da se brine, ali gledaocima je već jasno da će ovo biti Strahinjino zbogom ekipi Igre sudbine, kao i da verovatno već sledeće nedelje neće gledati Ammara Mešića u seriji.

Ostaje pitanje kada i kako će Olja Lević napustiti seriju.

Obožavaoci već razmatraju sve opcije, a među najčešćim se navodi verzija u kojoj Mila neće imati srećan kraj.

Naime, budući da je već dva puta pokušala da se ubije, a da je psihologija samoubica takva da u najvećem broju slučajeva uspeju u svojoj nameri, gledaoci serije Igra sudbine možda i ne greše ako predviđaju da će Mila na kraju zaista sebi oduzeti život.

Naravno, postavlja se pitanje motiva. Zašto bi Mila sada uradila tako nešto?

Kao mogući razlog fanovi navode svađu između nje i Alekse nakon što bude izgovorila Lukino ime u snu. Hoće li taj Milin potez biti razlog raskola između nje i Alekse? Povod dovoljno jak da Mila na sebe digne ruku?

Saznaćemo već u narednim epizodama serije Igra sudbine.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Ivana Karić

Advertisement