Connect with us

FILM

ODBEGLI POROTNIK na kanalu FOX MOVIES

U četvrtak, 28. septembra, od 23.30

Published

on

Odbegli porotnik

ODBEGLI POROTNIK je krimi drama u kojoj porotnik iznutra, a žena spolja, manipulišu suđenjem u koje je upleten veliki proizvođač oružja (Fox Movies, četvrtak, od 23.30).

Nakon što je berzanski mešetar hladnokrvno ubijen zajedno sa svojim kolegama na poslu, njegova udovica odlučuje da tuži velikog proizvođača oružja. Smatrajući ih odgovornim za njegovu smrt, ona šalje budućeg advokata Vendela Rora (Dastin Hofman) da nadgleda slučaj. Kao čovek od principa, Vendel preuzima slučaj. Veliki proizvođač oružja ovu tužbu shvata veoma ozbiljno znajući da će poraz izazvati ogromne finansijske gubitke. Stoga u odbrambenom timu industrije proizvodnje oružja pozivaju Rankina Fiča (Džin Hekmen), moćnog i nemilosrdnog konsultanta u porotu, koji ne zna za poraz. U centru svega je porota, na koju i Vendel i Rankin žele da utiču. Ali uskoro će saznati da im žena i muškarac stoje na putu.

Nikolas Ister (Džon Kjuzak) je jedan od porotnika i on radi sa Marli (Rejčel Vajz), svojom devojkom, na konačnom ishodu slučaja. Nikolas je taj koji manipuliše porotom iznutra, dok Marli dogovara razne poslove spolja. Ovaj tandem upravlja porotom, nudeći im razne usluge. Ali kako slučaj napreduje, postavljaju se pitanja o motivima umešanih i šta su neki od njih spremni da urade kako bi osigurali konačan ishod. Porota, izmanipulisana sa različitih strana, sada mora da donese pravu odluku.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement