Connect with us

FILM

SOBARICA I SENATOR na kanalu FOX LIFE

Pepeljuga sa Menhetna, u subotu, 30. septembra, od 20.00

Published

on

Sobarica i senator

SOBARICA I SENATOR je čuvena romantična komedija koja nam donosi priču o Marisi Venturi (DŽenifer Lopez), samohranoj majci koja se teško probija kroz život. Radi u luksuznom hotelu na Menhetnu i sanja o boljem životu za sebe i sina (Fox Life, subota, od 20.00).

Jednog sudbonosnog dana, gost hotela i kandidat na izborima za senat, Kristofer Maršal (Ralf Fajns) upoznaje Marisu i zabunom pomisli da je ona pripadnica visokog društva. Posle čarobne zajedničke večeri, njih dvoje se zaljubljuju jedno u drugo. Međutim, kad je otkriven Marisin pravi identitet, stvari kao što su klasna pripadnost i društveni status prete da ih razdvoje. Mogu li dvoje ljudi iz različitih svetova premostiti sve razlike i živeti dugo i srećno kao u bajci?u kojoj se kandidat na izborima za senatora zaljubljuje u hotelsku sobaricu, videvši je kako isprobava haljinu jedne bogate žene, misleći da je član visokog društva.

Dženifer Lopez je bila nominovana za nagradu Image, Blimp, Teen Choice za svoju ulogu u ovom filmu, a film je nominovan za nagradu Ioung Artist Avard 2003. godine.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Fox

Advertisement