Connect with us

Domaće serije

HIT! Dragana Mićalović otkriva da li se vraća u TAJNE VINOVE LOZE i KADA će ponovo glumiti sa SLOBODOM!

Ovaj odgovor NISTE OČEKIVALI!

Published

on

Tajne vinove loze 3 Dragana Mićalović

Tajne vinove loze 3 uveliko se snimaju. Pred nama je nova sezona puna uzbuđenja, a gledaoci čekaju u kom pravcu će se dalje razvijati sudbina Vere i Vuka. Međutim, publiku zanima i da li ćemo u nastavku serije ponovo videti Verinu majku, odnosno Draganu Mićalović u ovoj roli, ili je njena priča zaokružena sa poslednjom epizodom drugog ciklusa.

– U prošloj sezoni moj lik je bio flešbek iz prošlosti koji je nažalost, stradao u saobraćajnoj nesreći, tako da ga nema u novim epizodama – priča glumica i otkriva da li planira da radi neku novu seriju ili film sa porodicom.

– Kada je o poslu reč, mi to ne planiramo. Inače, Sloba i ja se ne slikamo zajedno i ne dajemo zajedničke intervjue. Jednostavno, gradimo samostalne karijere. To me je i spasilo u svemu ovome i beskrajno sam joj zahvalna na tome što mi je dozvolila da se izgradim, ne samo ka njena sestra, već i kao individua i osoba. Ja sam čovek, ne moram da budem pečat. Svi mi imamo mesta pod ovim nebom i svi zaslužujemo da budemo tu gde jesmo – poručuje Dragana Mićalović koju trenutno gledamo u seriji Igra sudbine kao Unu Hristić, rolu koja joj je donela veliku popularnost.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement