Connect with us

Sadržaj epizoda

ZAKOPANE TAJNE 89. EPIZODA: Balša i Renata su ponovo u VEZI? Hoće li Lala saznati?

U utorak, 10. oktobra od 21.00 na TV Pink

Published

on

Zakopane tajne 89. epizoda

ZAKOPANE TAJNE 89. EPIZODA: Nova epizoda serije „Zakopane tajne“ na programu je i u utorak, 10. oktobra od 21.00 na televiziji Pink. Gledaoci će nastaviti da prate intrigantnu priču bogate porodice Doder, a tajne koje su godinama bile potisnute, nastavljaju da se otkrivaju.

Balša se nalazi sa Renatom i otvara joj dušu – govori joj da neće preživeti ako se Tadiji nešto dogodi, a ona pokušava da ga uteši. Da li će Renata uspeti da se ponovo približi Balši?

Neven razgovara sa Ivonom i govori joj da trenutno ima većih problema od onoga što je Tina uradila, ali da svakako posle pakla koji je priredila Lali, majci njegovog najboljeg druga, nema razloga da razgovara sa njom. Da li će Ivona uspeti da ubedi Nevena da oprosti Tini?

Svetozar sumnja u Veru i dovodi je kod Ljubice i Jele kako bi proverio da li Vera govori istinu. Da li će Ljubica i Jela pomoći Veri?

Tina i Petar organizuju konferenciju za medije kako bi pokušali da poprave štetu koju je Tina nanela Lali, ali da li će uspeti u tome?

Andrija nastavlja svoju potragu za detetom koje je rodila njegova majka. Da li će Andrija uspeti da sazna nešto od Karme?

Caca odlazi kod Dore u posetu i pokušava da je ubedi da ne odustaje od ljubavi sa Andrijom. Da li će Caca promeniti Dorinu odluku?

Petar upozorava Tinu da se, ako želi da bude uspešna novinarka, čuva senzacionalizma jer to nije nešto u čemu će moći da pliva. Da li će Tina poslušati Petrov savet?

Odgovori na ova pitanja čekaju vas u večerašnjoj epizodi serije „Zakopane tajne“ – od 21 čas na televiziji Pink!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Pink

Advertisement