Connect with us

Sadržaj epizoda

ZAKOPANE TAJNE 90. EPIZODA: Nikolina PRETI TADIJI! Sledi HAOS!

U sredu, 11. oktobra od 21.00

Published

on

Zakopane tajne 90. epizoda

ZAKOPANE TAJNE 90. EPIZODA: Nova epizoda serije „Zakopane tajne“ na programu je u sredu 11. oktobra od 21.00 na televiziji Pink. Gledaoci će nastaviti da prate intrigantnu priču bogate porodice Doder, a tajne koje su godinama bile potisnute, nastavljaju da se otkrivaju.

Simona sreće Pavla i pokušava da započne razgovor sa njim, koji on izbegava. Kada mu Simona kaže da svi znaju koliko voli Doru, Pavle joj govori da ne želi da razgovara o tome sa njom. Da li će Simona uspeti da dopre do Pavla?

Zdravko dolazi kod Dore u posetu i izvinjava joj se za sve, ali mu Dora govori da ga ne krivi ni za šta. Da li će Zdravkova poseta nešto promeniti?

Ranka se brine šta se sve dogodilo u domu Kučinara a da ona ne zna, na šta joj Dušica govori da imaju one i svojih briga. Ranka joj potom govori da je upravo ona njena briga. Šta će Dušica reći na ovo?

Lala moli Balšu da se ne ogreši o Relju nakon one noći kada je tvrdio da je njegov sin, ali Balša joj govori da nije sad trenutak za tu temu. Da li će Balša ipak poslušati Lalu?

Tina traži uslugu od Ivone – da joj pomogne da se lično izvini Lali Doder za sve. Da li će Ivona pristati na Tininu molbu?

Macana se žali svom nećaku Čivavi na to što su je Žan-Mari i Želimir napustili, ali već smišlja novi plan. Šta Macana ima na umu?

Nikolina dolazi kod Tadije u posetu i govori mu da nije tu jer joj je mnogo stalo do njega, već da je došla da se naslađuje. Da li će otkriti sve svoje spletke misleći da je Tadija ne čuje?

Odgovori na ova pitanja čekaju vas u novoj epizodi serije „Zakopane tajne“ – od 21 čas na televiziji Pink!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement