Connect with us

Sadržaj epizoda

ZAKOPANE TAJNE 93. EPIZODA: ŠOK! Tadija se NEĆE probuditi iz kome? Evo i ZAŠTO!

U ponedeljak, 16. oktobra na TV Pink od 21.00

Published

on

Zakopane-tajne-93-epizoda

ZAKOPANE TAJNE 93. EPIZODA: Lala daje Caci Ćiri kovertu sa novcem, ali oni ne žele da prihvate, misleći da je to za njih. Međutim, Lala im daje papir i govori da sa novcem idu na ovu adresu. Šta je Lala smislila i za koga je novac?

Svetozar govori Nađi da dokle god Glorija ima dokaze protiv njih, neće biti mirni. Da li će Svetozar smisliti efikasno rešenje za problem sa Glorijom?

Ljubica savetuje Veru da mora bolje da se kontroliše jer bi Viktor mogao sve da sazna. Da li će Vera poslušati Ljubičin savet?

Caca ubeđuje Ćiru da treba da progovore, ali Ćira joj kaže da niko ne razmišlja o lošoj vesti,  već svi krive onoga ko je lošu vest rekao. Šta će odlučiti Caca i Ćira?

Nakon izlaska iz bolnice, Lala daje sve od sebe da uteši Doru i pomogne joj da prevaziđe gubitak deteta. Da li će Lala uspeti da Dori bar malo olaša bol?

Bojana govori Ranki da Tadija sigurno neće preživeti jer je toliko dugo u komi. Kada je Ranka pita otkud to zna, ona joj odgovara da se raspitala, a kada Ranka iznese pretpostavku da se Bojana potrudila da Tadija ne preživi, Bojana se zagonetno nasmeje. Da li je Bojana isplanirala Tadijinu smrt?

Odgovori na ova pitanja čekaju vas u večerašnjoj epizodi serije „Zakopane tajne“ – od 21 čas na televiziji Pink!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement