Connect with us

Sadržaj epizoda

ZAKOPANE TAJNE 96. EPIZODA: Lali predstoji OZBILJAN RAZGOVOR! Evo i sa KIM!

U četvrtak, 19. oktobra

Published

on

Zakopane tajne 96. epizoda

Zakopane tajne 96. epizoda: Nova epizoda serije „Zakopane tajne“ na programu je u četvrtak 19. oktobra od 21.00 na televiziji Pink. Gledaoci će nastaviti da prate intrigantnu priču bogate porodice Doder, a tajne koje su godinama bile potisnute, nastavljaju da se otkrivaju.

Ranka dolazi kod Pepelčevića na ručak i govori da na Veru gleda kao na svoju ćerku, ali Jela joj ne veruje ni reč. Da li će se Jela sukobiti sa Rankom?

Caca kaže Lali da su Ćira i ona odneli novac, ali da baba nije želela da ga uzme jer su to krvave pare Doderovih. Šta je Lalin sledeći potez?

Kosara se sukobljava sa Nikolinom, koja joj govori da nema pravo da se tako ponaša prema njoj. Na to joj Kosara govori da će tek da vidi kakvo pravo imaju Doderovi, a kakvo pravo ona nema. Da li je ovo početak Nikolininog kraja?

Renata pita Svilenog da li su uspeli da lociraju Uglješu, a on joj govori da čekaju da im ona pomogne u tome. Renata se pravi da joj nije jasno o čemu govori, a Svileni joj kaže da dobro razmisli. Da li je Svileni na pragu da razotkrije Renatu?

Dora kaže Jakovu da ne želi da uradi nešto što bi moglo da mu šteti, ali joj Jakov kaže da postoji više načina da pravda bude zadovoljena. Kakav plan ima Jakov?

Lala se poverava Emi da joj, posle svega, sa Balšom predstoji ozbiljan razgovor. Da li će Lalin i Balšin brak opstati?

Svileni govori Balši da je došao do novih saznanja – čovek koji je gurnuo Doru je uhapšen, ali je Damir pobegao iz zemlje sa torbom punom para. Balša govori da će mu lično presuditi, ali da Dora ne sme ništa da sazna, ali ne zna je Dora čula ceo razgovor. Kako će Dora podneti ovu informaciju?

Kosara razgovara sa Bogdanom i kaže mu da će oduzeti sebi život ako ne nađe svoju decu, a Relja sve vreme prisluškuje razgovor. Šta Relja planira da uradi?

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement