Connect with us

Domaći film

VOLJA SINOVLJEVA: Pogledajte prve fotografije Žarka Lauševića iz srpskog POSTAPOKALIPTIČNOG filma!

Film na veliko platno stiže 2024.

Published

on

Volja sinovljeva

Ekipa prvog srpskog postapokaliptičnog filma „Volja sinovljeva“ je ponovo na okupu i početkom ove nedelje, u okolini Beograda, nastavila je sa snimanjem.

Reditelj Nemanja Ćeranić nam donosi epsku avanturu inspirisanu srpkom tradicijom koja je smeštena u daleku budućnost posle nuklearne katastrofe. U svetu bez reda i zakona vladaju haos i anarhija. Ekonomija se zasniva na robnoj razmeni, a najvrednija valuta je metak.

Autorski tim ove filmske priče inspirisan je estetikom novoholivudskih i japanskih filmova sedemdesetih godina, koristeći motive iz srpske epske tradicije, a pred domaćom publikom film će se pojaviti na jesen 2024. godine.

Glumačku podelu čine Zarko Laušević, Igor Benčina, Petar Benčina, Sergej Trifunović, Svetozar Cvetković, Marta Bjelica, Isidora Simjonović, Lidija Kordić, Jovo Maksić, Ivan Đorđević Džudi, Miodrag Radonjić, Milica Janevski, Zlatan Vidović, Anita Mančić, Anđela Jovanović i mnogi drugi.

Volja sinovljeva

Reditelj i ko-kreator ovog originalnog filmskog ostvarenja je Nemanja Ćeranić. Scenarista i kreator je Strahinja Madžarević, direktor fotografije je Igor Marović, kostimograf Ružica Bukvić, scenograf Damjan Paranosić.

Nastavak snimanja ovog ostvarenja pokrenuo je reditelj Miloš Avramović i producentska kuća „Režim“ sa Telekomom Srbije.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Nemanja Miščević

Continue Reading
Advertisement