Connect with us

Sadržaj epizoda

Zakopane tajne 97. epizoda: Lala kreće u potragu za Damirom. Hoće li je Balša OTKRITI?

U petak, 20. oktobra od 21.00 na TV Pink

Published

on

zAKOPANE TAJNE 97. epizoda

Zakopane tajne 97. epizoda: Nova epizoda serije „Zakopane tajne“ na programu je u petak 20. oktobra od 21 čas na televiziji Pink. Gledaoci će nastaviti da prate intrigantnu priču bogate porodice Doder, a tajne koje su godinama bile potisnute, nastavljaju da se otkrivaju.

Aladža govori Fani da moraju da idu kod ginekologa, a Fani mu kaže da nema potrebe jer ne planira da se porađa, ali Aladža insistira. Kakav plan imaju Fani i Aladža?

Simona dolazi kod Andrije i nudi mu pomoć oko Dore, jer ne može više da ih gledea kako se bore sa smrtonosnom kombinacijom ljubavi i tvrdoglavosti. Da li će Andrija prihvatiti Simoninu pomoć?

Renata dolazi kod Glorije tražeći pomoć za situaciju u kojoj se nalazi, ali Glorija likuje, govoreći joj da će joj odlično stajati prugasto odelo kada bude otišla u zatvor. Da li će Glorija ipak pomoći Renati?

Lala traži od Teofila da locira Damira kako zna i ume, i kad ga nađe da javi njoj, a da Balši o tome ne kaže ni reč. Kakav plan za Damira ima Lala?

Neven kaže Jakovu da je Tadiji sada neophodno da se oporavi i odmori od svega, a posebno od Nikoline, na šta mu Jakov kaže da će on za to da se pobrine. Šta planira Jakov sa Nikolinom?

Fani se ponovo sukobljava sa Nikolinom i pita je šta je mislila kada je rekla da će da se obračuna sa Gvozdenom, ali Nikolina ne želi da joj odgovori. Kako će se završiti Fanin i Nikolinin sukob?

Svetozar govori Ubavki da ima večeru sa poslovnim partnerom, i da ona nije pozvana. Kako će reagovati?

Odgovori na ova pitanja čekaju vas u novoj epizodi serije „Zakopane tajne“ – od 21 čas na televiziji Pink!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement