Connect with us

Sadržaj epizoda

ZAKOPANE TAJNE 98. EPIZODA: Relja želi da RASKRINKA BALŠU!

U ponedeljak, 23. oktobra od 21.00 na TV Pink

Published

on

Zakopane tajne 98. epizoda

Zakopane tajne 98. epizoda: Nova epizoda serije „Zakopane tajne“ na programu je u ponedeljak, od 21.00 na televiziji Pink. Gledaoci će nastaviti da prate intrigantnu priču bogate porodice Doder, a tajne koje su godinama bile potisnute, nastavljaju da se otkrivaju.

Lala za večerom saopštava svima da se čula sa Tadijom i da je zamolio da mu niko ne dolazi u posetu jedan dan, kako bi se odmorio, na šta Nikolina pita otkud da ima takvu želju. Kakav odgovor će dobiti Nikolina?

Ubavka prepričava Ranki šta se dešavalo sinoć nakon što su se Vera i Svetozar vratili u stan. Koji je njihov sledeći korak?

Svetozar pita Nađu koji interes ima kada toliko brani Veru, na šta mu ona kaže da brani njega i njegov zdrav razum jer su i dalje poslovni partneri. Da li će Nađa uspeti da dopre do Svetozara?

Relja odlazi kod tetke u posetu i govori joj da više ne može da ćuti i da mora da sazna šta Balša krije, ali tetka pokušava da ga spreči u tome. Da li će je Relja poslušati?

Lala poziva Teofila i od njega traži da joj nabavi dodatne informacije o Veri. Na šta Lala sumnja?

Jela dolazi kod Tadije u poseti i govori mu da će svojim ponašanjem i nju da baci u komu i da je to razlog njenog dolaska. Šta će Jela reći Tadiji?

Vera nakon posete Tadiji odlazi kod Ljubice i govori joj da se Tadija ne seća da je čuo da je Viktor njegov sin, na šta je Ljubica pita da li je sigurna da Tadija ne folira da se ne seća. Da li je Ljubica u pravu?

Kosara poziva medicinsku sestru koja radi u domu u kom je smeštena Reljina tetka i predstavlja joj se kao potpukovnik. Govori joj da je razlog zbog koga zove državna tajna i da ne sme da kaže nikome da su u kontaktu. Šta je Kosarin plan?

Odgovori na ova pitanja čekaju vas u novoj epizodi serije „Zakopane tajne“ – od 21 čas na televiziji Pink!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

 

Continue Reading
Advertisement