Connect with us

Serije

INSPEKTOR DŽORDŽ DŽENTLI na kanalu EPIC DRAMA

U utorak, 24. oktobra, od 10.30

Published

on

Inspektor Džordž Džentli

INSPEKTOR DŽORDŽ DŽENTLI je serija koja u trećoj sezoni prati dešavanja u 1966. godini. Svetsko prvenstvo je stiglo u Englesku, u bioskopima se vrte Increase i Live Free, Laburistička partija pobeđuje na izborima, a Bitlsi počinju da snimaju album Loneli Hearts Club Band narednika Pepera (Epic Drama, utorak, od 10.30).

Sve ovo je savršena nostalgična i slikovita pozadina za seriju „Džordž Džentli“. Melani Pulen Klark se vraća kao Bakhusova supruga, Liza, koja bi mogla podneti zahtev za razvod, a istovremeno provodi previše vremena sa Džentlijem. Mnogi glumci gostuju u dve epizode ​​treće sezone serije. Serija je snimana u Daramu i na severoistoku Engleske.

Prva epizoda smeštena je u idilično priobalno selo u Nortamberlendu. Kada meštani pronađu leš mlade žene sumnjivog morala, Džentli i Bakus počinju da istražuju porodicu sa nezamislivim tajnama. U početku se čini da je muž i otac ćerke Agnes (Natali Garner) odgovoran za ubistvo, ali kako istraga napreduje, detektivi otkrivaju istinu koja ih još više uznemirava.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement