Connect with us

Sadržaj epizoda

ZAKOPANE TAJNE 100. EPIZODA: Guja i Glorija POSTAJU SAVEZNICI!

U sredu, 25. oktobra od 21.00 na TV Pink

Published

on

Zakopane tajne 100. epizoda

Zakopane tajne 100. epizoda: Nova epizoda serije „Zakopane tajne“ na programu je u sredu, od 21.00 na televiziji Pink. Gledaoci će nastaviti da prate intrigantnu priču bogate porodice Doder, a tajne koje su godinama bile potisnute, nastavljaju da se otkrivaju.

Zdravko pita Andriju da li se čuo sa Dorom, što veoma ljuti Andriju jer mu je rekao da mu takva pitanja ne postavlja. Da li će Zdravko uspeti da dobije odgovor koji traži?

Balša poziva Cacu u svoju radnu sobu i pita je šta zna u vezi sa Reljinom pričom, ali mu Caca govori da ne zna ništa jer ne čeprka po tuđim tajnama, a i da Ćira tek ništa ne zna, pa da njega ne mora ni da pita. Da li će Caca uspeti da ubedi Balšu da ne zna ništa?

Tadija pokušava da sa Ogijem razreši misteriju oko svađe sa Verom pre pucnjave. Tadija govori Ogiju da mu je Vera rekla da su se posvađali oko kostima, što je Ogiju neverovatno jer sumnja da bi se njih dvoje posvađali oko takve gluposti. Sa tim se slaže i Tadija koji je ubeđen da Vera nešto krije. Da li će Tadija uspeti da se seti razgovora sa Verom?

Kosta govori Renati da Glorija polako postaje veliki igrač i da će postati ozbiljna mafijašica. Da li će Renata uspeti da stane Gloriji na put?

Glorija se sastaje sa Gujom i govori mu da i dalje nije donela odluku o saradnji sa njim, na šta joj on kaže da je siguran da bolju ponudu neće dobiti. Da li će Glorija pristati na savez sa Gujom?

Pavle razgovara sa Dorom i otkriva joj svoj strah – da ono što oseća prema Nikolini, projektuje na njega jer joj je brat. Da li će Pavle uspeti da ubedi Doru da se razlikuje od Nikoline?

Maša ohrabruje Veru i kaže joj da će, kada Tadija izađe iz bolnice i vrati se u pozorište, imati vremena da razgovaraju o svemu. Da li će Maša uspeti da ulije Veri nadu?

Ivona dolazi kod Lale, koja je pita kakve to nove planove imaju Jakov i ona, i kada planiraju put u Pariz. Šta će Ivona ispričati Lali i da li je to pravi razlog njenog dolaska?

Odgovori na ova pitanja čekaju vas u novoj epizodi serije „Zakopane tajne“ – od 21 čas na televiziji Pink!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

 

Continue Reading
Advertisement