Connect with us

Serije

ALEKS IGO krimi-drama na kanalu STAR CRIME

U petak, 27.oktobra, od 07.40

Published

on

ALEKS IGO je evropska krimi-drama, koja se od 27. oktobra prikazuje, petkom u 07.40, na kanalu Star Crime, čija radnja je smeštena u zabačena i očaravajuća francuska brda. Tamo zatičemo Aleksa Igoa, jednog od najboljih policajaca iz Marseja, koji je odlučio da okači značku i pištolj o klin, nakon što je shvatio da je njegov posao postao previše nasilan.

Sada živi punim plućima, usred planinskog spokoja, gde ga ništa ne može uznemiriti. Sve dok jednog dana njegovu svakodnevnu, mirnu rutinu ne prekine stravičan zločin. Nakon što vodena bujica izbaci na površinu beživotno telo, lokalni pripadnici reda i zakona suočiće se sa zločinom kakve je činio čuveni „ubica sa sekirom“. Ali, on je odavno uhvaćen.

Ispostaviće se da je imitator odlučio da sledi njegove korake, nastavivši nemilosrdno da ubija ljude. Njegova poslednja žrtva je direktor mlekare. Ovo ubistvo podsetilo je Aleksa na slučaj iz Marseja od pre 15 godina. U njemu se budi uspavani instinkt policajca, zbog čega odlučuje da krene u lov na ubicu.

U narednom slučaju, žrtva je Lisa Leblank, koja je nastradala prilikom bandži skoka. Sve ukazuje na samoubistvo, ali Aleks, koji je poznavao nesrećnu ženu, počinje da veruje kako ju je neko naterao da se ubije. Ispostaviće se da je izvesna osoba snimila taj tragičan događaj, što ide u prilog Igoovoj sumnji da se ne radi o slučajnosti.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement