Connect with us

Serije

ZLOČINAČKI UMOVI krimi serija na kanalu STAR CRIME

X i opečen, u petak, 03. novembra, od 18.15-19.10

Published

on

Zločinački umovi

ZLOČINAČKI UMOVI u desetoj sezoni ove odlične američke serije donosi nam 23 uzbudljive nove epizode ​​u kojima elitni tim forenzičkih psihologa FBI analizira najrazvratnije kriminalne umove u zemlji i pogađa njihov sledeći potez pre nego što ponovo napadnu (Star Crime, petak, od 18.15-19.10).

Najiskusniji agent u Jedinici za bihevioralne analize je Dejvid Rosi, osnivač jedinice, koji je ključni član tima prilikom rešavanja novih slučajeva. Jedinicu predvodi specijalni agent Aron Hočner, snažan profiler koji zna kako da pridobije nečije poverenje i otkrije njegovu tajnu. Ostali članovi tima su specijalni agent Derek Morgan, stručnjak za opsesivne zločine, specijalni agent dr Spenser Rid, tipični neshvaćeni genije koji je društveno nesposoban koliko i intelektualno jak, Dženifer „Džej Džej“ Žaro, bivša veza odeljenja koja je postala forenzički psiholog i nedavno se udala za dugogodišnju ljubav, Penelope Garsija, IT stručnjakinja i nezaobilazna članica tima koja svojim osobenim šarmom pomaže u rešavanju zločina i najnoviji član tima, Aleks Blejk, koja se pridružila FBI-u nakon što je radila na koledžu i donosi svoje lingvističke veštine u tim. Svaki član tima doprinosi svojim sposobnostima zajedničkom radu u kojem pokušava da otkrije motivaciju predatora i identifikuje njihove emocionalne okidače u pokušaju da ih zaustave.

Jedinica istražuje spisak ubistava u Bejkersfildu u Kaliforniji. Žrtve je ubica ostavio neprepoznatljive. Tim želi dobrodošlicu u BAU porodicu novom agentu Kejt Kalahan.

Posle niza otmica i ubistava u Sijetlu, jedinica traži nepoznatog osumnjičenog koji je u prošlosti bio otet i sada želi osvetu.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement