Connect with us

Sadržaj epizoda

ZAKOPANE TAJNE 109. EPIZODA: Guja ima novi plan za Relju. Evo i KOJI!

U utorak, 7. novembra od 21.00

Published

on

Zakopane tajne 109. epizoda

Zakopane tajne 109. epizoda: Nova epizoda serije „Zakopane tajne“ na programu je u ponedeljak, od 21.00 na televiziji Pink. Gledaoci će nastaviti da prate intrigantnu priču bogate porodice Doder, a tajne koje su godinama bile potisnute, nastavljaju da se otkrivaju.

Ranka sa Dušicom dolazi kod Ubavke ne bi li došla do nekih informacija o Veri. Dušica govori Ubavki da se nada da su samo Vera i dete dobro, na šta Ubavka kroz podmeh kaže Ranki da Dušica vrti pogrešnu ploču. Šta će Ubavka otkriti Ranki?

Balša govori Jakovu da pre nego što započne plan sa Glorijom ispriča sve Ivoni, ali Jakov mu kaže da ne želi da je opterećuje i da će sam završiti šta treba. Da li će Balša uspeti da ubedi Jakova da prizna Ivoni kakav plan ima sa Glorijom?

Lala govori Emi da treba da se strpe i da će se Petar javiti, ali se Fani ubacuje i govori da njoj sve to liči na veliku prevaru – da se smuvao sa drugom i sad zatire tragove. Kako će Lala i Ema reagovati na Fanine reči?

Neven pita Jakova i Ivonu da li su se čuli sa Tinom , na šta mu oni kažu da im se javila iz Amerike. Kada ih Neven pita šta će ona u Americi, Ivona mu kaže da je otišla kod nekih rođaka i da se neće vraćati. Kako će Neven podneti Tinin odlazak?

Feđa nudi Guji pomoć, ali mu Guja kaže da drži sve pod kontrolom, a da će se kada završi šta je planirao, pozabaviti Reljom koji za sebe misli da je Doder. Šta Guja zna o Relji?

Svetozar pokušava da obrani Ubavku, ali mu Nađa govori da se samo seti šta je Ubavka njoj radila dok su bili zajedno. Da li će Svetozar uvideti da je u svim njegovim odnosima najveći problem bila Ubavka?

Caca razgovara sa Ćirom i kaže mu da nije ni čudo što Olga Aslanova nije želela da prihvati Lalin novac, kada zna da je Balšin otac podmetnuo požar u kom su poginuli Lalini roditelji, što Balša slučajno čuje i suočava se sa njima. Kako će se Caca i Ćira opravdati Balši?

Odgovori na ova pitanja čekaju vas u novoj epizodi serije „Zakopane tajne“ – od 21 čas na televiziji Pink!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

 

Continue Reading
Advertisement