Connect with us

Sadržaj epizoda

Zakopane tajne 115. epizoda: Nikolina ucenjuje Jakova! Evo i ČIME!

U sredu, 15. novembra od 21.00 na TV Pink

Published

on

Zakopane tajne 115. epizoda: Nova epizoda serije „Zakopane tajne“ na programu je u utorak, od 21.00 na televiziji Pink. Gledaoci će nastaviti da prate intrigantnu priču bogate porodice Doder, a tajne koje su godinama bile potisnute, nastavljaju da se otkrivaju.

Nikolina preti Jakovom njihovim snimkom, govoreći da niko neće znati da li se njihov odnos dogodio pre ili posle upoznavanja sa Tadijom, a da će ona svima reći da je bilo posle iako je bilo pre. Kako će Jakov reagovati na Nikolinine pretnje?

Lala, Balša i Tadija razgovaraju i Lala kaže Balši da ne ispituje Tadiju za nešto što se dogodilo pre više od 15 godina, ali Balša ne popušta. Da li će mu Tadija ispričati sve?

Ranka kaže Dušici da je u policiji rekla ono što je trebalo da se kaže, na šta joj Dušica kaže da se nada da je rekla istinu jer u suprotnom mogu da posumnjaju i na nju. Da li će Dušica ponovo izazvati Rankin bes?

Lala zove nekoga i kaže da joj je potrebna pomoć i to oko otmice. Od koga Lala traži pomoć u vezi sa Verinim nestankom?

Vanja za večerom kaže da Nikolina nije uvukla Tadiju u neke mutne radnje, ali da nekog drugog jeste, na šta mu Švrća kaže da prestane da se igra detektiva i da neće da joj brata ganja mafija. Da li će Vanja podeliti sa Doderovima svoja saznanja?

Kosara traži od Cace i Ćire da čim stupe u kontakt sa Reljom kažu da mora hitno da dođe u vilu. Da li će Caca i Ćira preneti poruku?

Lala savetuje Balšu da ispita da li neko podmeće Tadiji u vezi sa Verinim slučajem, ali da ga ne pritiska da mu kaže šta se dogodilo između Vere i njega jer će mu reći sam ako bude želeo. Da li će je Balša poslušati?

Tadija inspektoru kaže da mu je mnogo stalo da pronađu Veru i da je tu ako može bilo kako da pomogne, ali ga inspektor pita zbog čega mu je toliko stalo da pronađu Veru ako su bili samo kolege. Da li će Tadija reći istinu?

Odgovori na ova pitanja čekaju vas u novoj epizodi serije „Zakopane tajne“ – od 21 čas na televiziji Pink!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

 

Continue Reading
Advertisement