Connect with us

Sadržaj epizoda

ZAKOPANE TAJNE 116. EPIZODA: Kosara je pronašla RELJU! A evo i da li će on hteti da se vrati u vilu!

U četvrtak, 16. novembra od 21.00 na TV Pink

Published

on

Zakopane tajne 116. epizoda

Zakopane tajne 116. epizoda: Nova epizoda serije „Zakopane tajne“ na programu je u utorak, od 21.00 na televiziji Pink. Gledaoci će nastaviti da prate intrigantnu priču bogate porodice Doder, a tajne koje su godinama bile potisnute, nastavljaju da se otkrivaju.

Svetozar u žurbi kreće iz stana jer možda postoje nove informacije o Veri, a Ubavka mu kaže da uspori i da joj ne pada na pamet da izgubi glavu zbog njegove žene preljubnice. Da li će Svetozar uvideti kakva je Ubavka?

Tadija govori Jakovu da je Vera nestala i da je zbog toga bio u policiji da da izjavu, na šta ga Jakov pita zbog čega je bio u policiji kad je nije on oteo. Tadija mu kaže da nije, ali da je Svetozar dao izjavu u kojoj navodi da je Tadija imao nešto sa njenim nestankom. Kako će Jakov posavetovati Tadiju?

Dragomir govori Svetozaru da će presuditi Veri ako sazna da je imala drugog muškarca, ali mu Svetozar govori da ne sumnja u Veru već u Tadiju. Kakav plan će smisliti Svetozar i Dragomir?

Fani prenosi Gvozdenu da je za večerom saznala da se Tadija učlanio u mafiju, na šta joj Gvozden govori da to nije moguće jer su na Tadiju pucali, a Fani mu govori da su zato i pucali na njega, jer je mafija. Da li će Gvozden ozbiljno shvatiti Fanine reči?

Balša priznaje Vanji da je čak i on naseo na njegovu priču o ženidbi sa Anom, a Vanja mu kaže da misli da je ona deo neke veće organizacije. Da li je Vanja na dobrom tragu?

Kosta u panici prenosi Renati informaciju da je Ana uhapšena. Da li će njihov plan početi da se urušava?

Fani prisluškuje Gvozdenov razgovor sa Đurđom u kome otkriva da čak ni svojoj ženi nije rekao daje otišla da nešto mulja već da je u poseti kod bake. Nesvestan da je Fani ispred vrata, Gvozden pita Đurđu gde je bila ako nije bila kod bake. Da li će mu Đurđa reći istinu?

Lala kaže Balši da je prioritet da sada pomogne Tadiji, a Balša kaže da se nada da on nema ništa sa njenim nestanjom. Lala ga uverava da Tadija nema ništa sa tim, ali da postoji opasnost od njenog muža. Da li će Balša shvatiti ozbiljnost situacije?

Ana u razgovoru sa inspektorom pristaje da ispriča sve što zna. Da li je ovo još jedna njena spletka?

Lala razgovara sa Balšom i o Kosari – traži od njega da joj pomognu jer je umislila da joj je Relja sin. Šta će Balša preduzeti?

Kosara pronalazi Relju i kada je on pita zbog čega je došla, ona mu kaže da hoće da ga vodi kući. Da li će Relja pristati da se vrati u vilu?

Odgovori na ova pitanja čekaju vas u novoj epizodi serije „Zakopane tajne“ – od 21 čas na televiziji Pink!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

 

Continue Reading
Advertisement