Connect with us

Serije

UBICA IZ RILINGTON PLEJSA na kanalu EPIC DRAMA

U petak, 17. novembra, od 22.00

Published

on

Ubica iz Rilington Plejsa

UBICA IZ RILINGTON PLEJSA je serija u kojoj holivudske zvezde Tim Rot i Samanta Morton predvode sjajnu glumačku ekipu u ovoj moćnoj kriminalističkoj drami o zloglasnom serijskom ubici Džonu Redžinaldu Kristiju i nevinom čoveku obešenom zbog zločina koji nije počinio (Epic Drama, petak, od 22.00).

Godine 1950. Timoti Evans je obešen zbog ubistva svoje ćerke Džeraldine. Mnogi su bili uvereni da je ubio i svoju ženu Beril. Ali Evans je zadržao svoju nevinost do poslednjeg trenutka. Godinama kasnije, jezivo otkriće je otkrilo da je pravi ubica zapravo njegov komšija, glavni svedok optužbe, Reg Christie.

Radnja ove napete serije počinje 1938. godine, kada se Kristi i njegova supruga Etel sele u Rilington ulicu u Londonu. Serija prati događaje koji su doveli do ubistva Beril i Džeraldine, kao i posledice Timotijevog hapšenja i pogubljenja.

Priča je ispričana onako kako ga vide Etel, Timoti i, na kraju, sam Kristi. Saznajemo koje je mračne tajne ovaj nemilosrdni i okrutni ubica krio pod maskom uglednog čoveka. Ovaj napeti uvid u čuveni slučaj otkriva kako je Kristi prevario i nadmudrio sve oko sebe – suprugu, komšije i na kraju britanski pravni sistem, sa tragičnim posledicama.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement