Connect with us

Sadržaj epizoda

ZAKOPANE TAJNE 117. EPIZODA: Verin život je UGROŽEN! Evo i KAKO!

U petak, 17. novembra od 21.00 na TV Pink

Published

on

Zakopane tajne 117

Zakopane tajne 117. epizoda: Nova epizoda serije „Zakopane tajne“ na programu je u petak, od 21.00 na televiziji Pink. Gledaoci će nastaviti da prate intrigantnu priču bogate porodice Doder, a tajne koje su godinama bile potisnute, nastavljaju da se otkrivaju.

Iako je nagovestila da će govoriti istinu, Ana kaže inspektoru da je Balša Doder narko bos i da stoji iza svega. Da li će joj inspektor poverovati i šta je Anin plan?

Fani govori Gvozdenu da Kosara juri mlađe – a on prvo pomisli na to da njegova tetka postrojava njegovu braću i sestru. Fani mu govori da juri Relju baštovana i iznosi svoj zaključak: da se zaljubila u njega. Kakvu će pometnju izazvati Fanina teorija?

Relju muče stvari koje je uradio, ali ga Kosara teši i kaže mu da to nije ništa strašno i nije neoprostivo. Začuđen, Relja je pita zbog čega je tako dobra prema njemu. Da li će mu Kosara reći istinu?

Besna na Dragomira, Svetozara i Bojanu koji pričaju loše o Veri, Ljubica pokušava da ih dozove pameti i govori im da je njena trudna ćerka nestala. Zbog Bojaninih reči, Ljubica joj udara šamar, na šta joj Bojana kaže da je ovo poslednji put da je digla ruku na nju. Kako će se završiti Ljubičin sukob sa Bojanom, Dragomirom i Svetozarom?

Guja u laboratoriji saznaje da je osoba čiji je DNK uzorak doneo njegov polubrat. Ko je osoba koja je u srodstvu sa Gujom?

Jakov ponovo pokušava da objasni Ivoni zbog čega je bio kod Glorije u stanu, ali ona ga moli da prestane da je povređuje. Da li će Jakov uspeti u nameri ili je ovo definitivan kraj njihove ljubavi?

Balša dolazi kod Svetozara i govori mu da kada već pominje njegovog sina, da je vreme da konačno raščiste sve. Kako će proteći Balšino i Svetozarevo suočavanje?

Teofil kaže Lali da nema nikakve informacije o Verinoj otmici i da njegov izvor iz policije kaže da istraga tapka u mestu, ali da im je sumnjiv njen suprug. Da li će Lala pokrenuti istragu i o Svetozaru?

Svetozar odlazi kod Vasjinog oca u zatvor, gde mu on kaže da zbog njega nevin robija. Kada ga Svetozar pita gde mu je žena, Vasjin otac ga uverava da je u sigurnim rukama njegovih ljudi. Da li će Svetozar postići dogovor sa Vasjinim ocem?Odgovori na ova pitanja čekaju vas u novoj epizodi serije „Zakopane tajne“ – od 21 čas na televiziji Pink!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

 

Continue Reading
Advertisement