Connect with us

Domaće serije

EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO: Evo KADA počinje PEVAČICA 2!

Druga sezona premijerno na SUPERSTAR

Published

on

Serija Pevačica, kako portal FILM I TV ekskluzivno saznaje, na male ekrane vraća nam se, kako je to za sada planirano, u nedelji od 18. decembra. Nastavak serije koja je zaludela Srbiju premijerno će se emitovati na kanalu Superstar, i to radnim danima od 21.00.

Scenaristi Predrag Gaga Antonijević, Nataša Drakulić i Igor Đorđević dali su svoj maksimum da se priča nastavka serije „Pevačica“ ozbiljno izdvoji u odnosu na prvu sezonu. U produkciji Telekoma Srbija i Filma danas nastaju nove epizode koje objedinjuje isti žanr – misteriju.

– Ova sezona je potpuno drugačija od prve, pre svega žanrovski, ali i stilski, za šta najviše zasluga imaju reditelj Igor Đorđević i direktor fotografije Igor Šunter – istakla je Nataša Drakulić, dodavši da je veoma zadovoljna likom koji u novoj sezoni tumači Milica Todorović.

– Drago mi je što smo upoznali Milicu Todorović. Mislim da će se o njenom liku pevačice Daše De još dugo pričati – smatra Nataša.

Inače, pevačica Milica Todorović jedno je od novih lica druge sezone, a ovaj glumački izazov posebno joj je drag.

– Kada sam dobila poziv od Makse Ćatovića i Gage Antonijevića da dođem na kasting, bila sam prijatno iznenađena i drago mi je što su mi ukazali poverenje. Gluma je moja druga ljubav i volela bih da joj se u nekom narednom periodu više posvetim. Možda da se oprobam i na filmu, ili u još nekoj seriji. Čim sam videla da su u glumačkoj postavci Marko Janketić i Vuk Kostić, znala sam da želim da budem u tom projektu. Od cele ekipe naučila sam mnogo i drago mi je što ovu seriju stvaraju ljudi koji baš vole svoj posao, pa im onda ništa nije teško, već sve rade sa uživanjem. Igor Đorđević i Nataša Drakulić su mi od velike pomoći na setu, ali i van njega jer su mi pomogli da dočaram ulogu na što bolji način. Igram pevačicu Dašu, najbolju drugaricu pevača Lokija, kog igra Marko Janketić. Ona mu je dobra vila koja ga vadi iz raznih situacija, ali i pokazuje kako treba da izgleda prijateljstvo. Serija je misteriozna, ima mnogo intriga, malo horor elemenata, ali i zabave. Preporučila bih je svakome – objasnila je Milica u jednom od ranijih intervjua za Kurirov TV dodatak „TV Ekran“.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo/Vladimir Avramović

 

Advertisement