Connect with us

Domaće serije

ŠOK! IGRA SUDBINE menja IME? Evo KAKO će se serija SADA ZVATI i KOLIKO epizoda ima DO KRAJA!

Ovome se niko nije nadao!

Published

on

Igra sudbine

Igra sudbine ne zna za predah. Serija uveliko ide ka 900. nastavku, a kako je producent Nikola Burovac nedavno otkrio najavljenih 1.000 epizoda neće biti i finalnih 1.000. Naime, ono što će uslediti u nastavku, prema trenutnim predviđanjima jeste novih 1.000 epizoda kojima će, kako ističe Burovac ova serija nadmašiti čak i maratonsku „Malu nevestu“.

– Njihovih 2.245 epizoda od 20 minuta je kao naših 1.100, tako da ćemo po tome sigurno premašiti kompletno trajanje serije, ako ne i broj epizoda. Sa ponosom mogu da kažem da je ovo već najdugovečnija serija u ovom delu Evrope. Sigurno ćemo je gledati i narednih godina jer je njena snaga ta što je publika voli, na zavidnom je nivou i dalje je vodeća po gledanosti – poručio je Burovac proletos u intervjuu za Informer, a sada je u novom razgovoru za TV Novosti ovo još jednom ponovio otkrivši još zanimljivih detalja.

Kao što znamo u aktuelnim epizodama nema mnogo starih junaka i glumaca. Oprostili smo se nedavno od Olje Lević i Ammara Mešića, Burovac je prokomentarisao i kako su ove promene delovale na seriju.

– Kada se kreiraju nove linije priče neophodno je da dolazi do promena, da stare junake zamenimo novim. „Igra sudbine“ je serija koja prati porodicu, a to može biti bilo koja porodica u datim okolnostima. I sam nastavak nosiće naziv „Povratak porodici“. Gde god krenemo vraćamo se korenima, našem početku. To je svima nama upisano u kodu sa kojim smo se rodili. Ovo će biti uzbudqiva sezona puna emocija, ali i akcije. Još 1.000 epizoda je potrebno da ispričamo ove priče koje smo planirali, ali to ne znači da će one biti ispričane i da ćemo tu stati. Sve dok verna publika prati seriju u ovom broju mi ćemo trajati – zaključio je Burovac.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement