Connect with us

Serije

MLADI INSPEKTOR MORS krimi serija na kanalu STAR CRIME

Muza, u nedelju, 03. decembra, od 10.35

Published

on

Mladi inspektor Mors

MLADI INSPEKTOR MORS u petoj sezoni serije pratite kako se formira nova policijska stanica „Tems Veli“, zbog čega se postojanje policijske stanice okruga Kauli dovodi u pitanje. U stanicu dolazi novi policajac, DŽordž Fensi, koga treba da nagleda Mors. Šef inspektor Trsdej planira da se penzioniše. DŽoun se vratila u Oksfor i često nailazi na Endevora (Star Crime, nedelja, od 10.35).

Tokom cele pete sezone prožima se slučaj mafijaša Edija Nera, švercera heroina. Njegov kafić biva uništen nekoliko puta. U jednu od pucnjava u kafeu Nero učestvovao je i Džordž Fansi, koji je, kao i sam Nero, tom prilikom ubijen. Uprkos svim naporima, Mors i Tresdej ne uspevaju da reše slučaj Edija Nera.Trsdej daje bratu novčanu pozajmicu bez znanja supruge. Brat gubi taj novac, što dovodi do problema u kući inspektora Trsdeja. Mora da nastavi da radi da bi zaradio penziju.

Policija okruga Kauli se raspušta i svi članovi se prebacuju u novu policijsku stanicu u dolini Temze. Svi članovi policijske uprave okruga Kauli zaklinju se da će pronaći ubicu Džordža Fansija. Na samom kraju poslednje epizode, Mors pita Džoan da li bi išla na sastanak sa njim, ali odgovor nije otkriven.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Star

Advertisement