Connect with us

Domaći film

NEDELJA Husa otkrio šta ISKRENO misli o filmu o Džeju, a evo i KOJA SCENA mu je OMILJENA! (VIDEO)

Ovome se NIKO nije nadao!

Published

on

NEDELJA Film o našem legendarnom pevaču Džeju Ramadanovskom premijerno je prikazan u Beogradu, nakon čega otpočinje i svoj redovan bioskopski život. Husein Husa Alijević, koji u ovom ostvarenju glumi legendarnog pevača podelio je svoje utiske nakon  premijere.

Husa je izašao iz sale vidno raspoložen i zadovoljan, nakon velikog aplauza zadovoljnih gledalaca., otkrivši za Informer i svoje prve utiske.

– Super. Reakcija publike mi je napunila dušu, idemo dalje – poručio je Husa, otkrivši da mu je najdirljivija scena u kojoj naturščik Alen Selimi igra Džeja u mlađim danima.

– Publika je plakala na dosta scena. Ovo je životna drama, ali je ovo film koji je daleko od patetike i fikcije. Ima tu i smešnih scena. Prikazujemo Beograd krajem sedamdesetih i početkom osamdesetih godina, kada je sve bilo sporije i na većem ljudskom nivou, sa nekom dušom – rekao je Husein, istakavši i šta misli o čuvenom pevaču.

– Džej je bio duša od čoveka, trudio se da se svi nasmeju u njegovom društvu. Uvek je bacao fore. Novac ga nije promenio, samo mu je pomogao da pokaže kakav je. On je na Dorćolu ikona – rekao je Husein Alijević Husa.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAMFACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo/Pelicula Production

Izvor Informer/Telegraf.rs

 

Advertisement