Connect with us

FILM

TALENTOVANI GOSPODIN RIPLI drama na kanalu STAR

U sredu, 31. januara, od 21.00

Published

on

Talentovani gospodin Ripli

TALENTOVANI GOSPODIN RIPLI je drama (Star, sreda, od 21.00), koja govori o mladiću skromnog porekla Tomu Ripliu (Met Dejmon), koji se sticajem okolnosti upoznaje sa Herbertom Grinlifom (James Robert Rebhorn), vlasnikom brodogradilišta.

Ripli se lažno predstavlja kao kolega sa Prinstona Hrebretovog sina, Dikija (Džud Lo), koji vreme provodi uživajući u prelepoj i sunčanoj Italiji. Herbert bi hteo da natera svog sina da se vrati u Njujork, pa nudi Ripliju novac da ode u Evropu i vrati Dikija kući. Za Riplija je to prilika koja se ne propušta. Nakon dolaska, Riplija je odmah očarao Dikijev način života: prelepa vila, luksuzni hoteli, ludi provodi u Rimu i lepa Amerikanka, Mardž (Gvinet Paltrou).

Diki je oduševljen svojim novim poznanikom i ne sumnja u opasne namere gospodina Riplija, koji će upotrebiti svoje mnogobrojne talente da bi u potpunosti preuzeo Dikijev život: falsifikovaće njegova pisma, koristiće njegove čekove, prijavljivaće se u hotelima pod njegovim imenom… Kada Diki konačno shvati da se Ripli poput parazita uvukao u njegov život, odlučuje da prekine odnose sa njim.

Biće to njegova poslednja greška. Znajući za Dikijev nestalan karakter, niko ne sumnja u Riplijevo objašnjenje da će nestašni plejboj neko vreme provesti u Rimu. Za to vreme Ripli se sve bolje snalazi u novom životu i uživa u novostečenim poznanstvima. Ipak, Mardž i Dikijev prijatelj Fredi počinju da sumnjaju da se dogodilo nešto strašno…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement