Connect with us

FILM

DJAVOLICE porodična komedija na kanalu STAR MOVIES

Različite sudbine, u petak, 08. marta, od 14.55

Published

on

Djavolice

DJAVOLICE je porodična komedija koja govori o dve devojčice rođene u isti čas, a koje su imale različite sudbine (Star Movies, petak, od 14.55). Amandu želi da usvoji dosadna porodica. Ona bi tako izgubila Dijanu, socijalnu radnicu, jedinu stabilnu osobu u njenom životu. Alisa, međutim, ima problem sa ocem čija verenica brak smatra samo dobrim poslovnim potezom. Sudbina ima sasvim drugi tok i devojčice se konačno sreću i to u trenucima najvećih iskušenja. Dogovore se da zamene uloge i spoje Dijanu i oca.

Diane Barovs (Kirstie Alley) traži ljubav svoga života, muškarca za kojeg će se udati i sa kojim će osnovati porodicu. U međuvremenu, Diane gradi karijeru u sirotištu u Njujorku. Voli svoj posao, a posebno joj je draga živahna devetogodišnja devojčica Amanda Lemomon (Mary Kate Olsen). Diane bi želela usvojiti Amandu, ali sud smatra da detetu treba prava porodica.

Zbog toga svake večeri Diane i Amanda požele isto, da imaju vlastitu porodicu… Rodžer Kalavaj (Steve Guttenberg) je neverovatno uspešan poslovni čovek koji je nakon smrti supruge pre nekoliko godina ostao sam sa osmogodišnjom kći Ališom (Ashley Olsen) koja je njegov ponos i veselje. Ali posao ga sprečava da bude sa kćerkom koliko bi hteo.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement