Connect with us

Domaće serije

U KLINČU 3. SEZONA konačno stiže na RTS! A evo i KADA! Pogledajte i PRVI TREJLER! (VIDEO)

Miloš Avramović otkrio kada stižu nove epizode!

Published

on

U-klincu-23-epizoda

U klinču 3. sezona konačno stiže na male ekrane, a reditelj Miloš Avramović na društvenoj mreži Instagram otkrio je i KADA! Kako se da naslutiti iz Avramovićeve objave novih 30 epizoda popularne serije na RTS emitovaće se od 8. aprila.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miloš Avramović (@awramovsky)

Šta će se dešavati u nastavku, još se ne zna, a ono što je poznato je to da ćemo i u nastavku gledati poznata lica, od Vojaža, Anite Ognjanović, Nebojše Dugalića i ostalih.

Ono što će publiku posebno obradovati je to da su se novi glumci pridružili projektu, a među njima je i Miodrag Radonjić čija je uloga u ovom projektu i dalje tajna.

U nastavku možete pogledati i prvi zvanični trejler za novu sezonu popularnog serijala.

– Nastavljamo dalje i uskoro krećemo sa snimanjem treće sezone. Priča naših junaka će se nastaviti sve dok je publici interesantno. „U klinču“ je tu da u ovim trenucima podseti na porodične vrednosti, koje su važne i preko potrebne – poručio je Đorđe Mišina pred kraj drugog ciklusa, dodajući da je njegov junak prošao veliku promenu tokom drugog ciklusa.

U drugoj sezoni je bio potpuno drugačiji u odnosu na prvu, ali on sve to može. Sad u trećoj dobija neku lepšu notu. Po ovome što sad čitam, vidim da je jedna duša. Borim se za rejting najvoljenijeg lika u seriji – uz smeh zaključuje Mišina.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo RTS

Izvor Film i TV/ Instagram / Kurir

Advertisement