Connect with us

Domaći film

U film JUŽNI VETAR 3 stiže HOLIVUDSKA ZVEZDA! Otkriveno kada POČINJE SNIMANJE

Veći deo filma snimaće se u Beču

Published

on

Kako prenosi beogradska štampa, svetska glumačka zvezda Mads Mikelsen stiže u „Južni vetar 3“. Danski glumac, koji je više od decenije u samom vrhu Holivuda, svetsku popularnost stekao je ulogama u seriji “Hanibal” (2013) i filmovima „Kazino Rojal“ (2006), „Indijana Džouns i artefakt sudbine“ (2023) i Oskarom nagrađenoj drami „Još jedna runda“ (2020).

Jedan od najpoznatijih negativaca iz bioskopskih i televizijskih hitova uveliko pregovara s producentima „Južnog vetra“ o angažmanu u ovom hit krimi trileru.

– „Južni vetar 3“ biće poslednji deo trilogije o Petru Marašu i njegovoj družini. Autor i reditelj Miloš Avramović vernim fanovima i gledaocima ovog projekta želi da pruži pravu poslasticu za kraj sage, pa će pored sjajne priče i akcije akcenat biti na izvanrednoj glumačkoj ekipi. Zbog toga je zajedno s producentima kontaktirao s Madsovim agentima i pregovori su u toku! Ako sve bude teklo po planu, slavni glumac igraće glavnog negativca u „Južnom vetru 3“ – otkriva za Informer izvor blizak produkciji filma i dodaje da su velike šanse da Mikelsen zaigra uz Miloša Bikovića i Miodraga Radonjića:

Juzni-vetar-3-Mads-Mikelsen

Mads Mikelsen

– Mads je dobio scenario, dopala mu se priča i ceo koncept i dao je zeleno svetlo. Njegov raspored je rasterećen u periodu kada se planira snimanje našeg filma, tako da su velike šanse da i zvanično sklope dogovor. Ostaje da se utanače još neki detalji i ekipa se nada da će u bliskoj budućnosti i zvanično moći da potvrde saradnju.

Snimaju krajem leta

Reditelj „Južnog vetra“ Miloš Avramović želi da treći deo bude snimljen na ekskluzivnim lokacijama, tako da će većina radnje biti snimljena u inostranstvu.

– Ekskluzivno mogu da vam otkrijem da će se veći deo filma snimati u Beču. Avramović, Biković i Radonjić, koji su ujedno i producenti filma, uskoro će posetiti glavni grad Austrije, gde će razgledati potencijalne lokacije. Mogu da vam otkrijem i da će treći nastavak nositi naziv „Gas do daske“. Reditelj Avramović je pre nekoliko dana na svom Instagram storiju zagolicao maštu fanova i na nemačkom napisao „Gas do daske“, čime je zapravo otkrio naziv trećeg dela – priča naš izvor i otkriva kada počinje snimanje:

– Snimanje neće krenuti pre kraja leta, najverovatnije u septembru ove godine. Tada su temperature i dnevno svetlo idealni jer zbog dobrih kadrova ne valja kada prži sunce i kada su temperature 40 stepeni.

„Južni vetar“ magnet za svetske zvezde

Mads Mikelsen nije jedina svetska zvezda koja će, ako pregovori budu tekli po planu, igrati u hit domaćem krimi-trileru „Južni vetar“. Pre njega u prvoj sezoni istoimene serije pojavio se italijanski glumac Paskvale Espozito, a u drugoj holivudske zvezde Vilijam Boldvin i Erik Roberts. Sva trojica bili su u Srbiji i u brojnim intervjuima za domaće medije ponavljali da nikad nisu naišli na takvo gostoprimstvo kao u našoj zemlji.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen Promo

Izvor Informer

Advertisement