Connect with us

Serije

UBISTVA U MIDSOMERU 21. sezona serije na kanalu STAR CRIME

Tačka ravnoteže, u četvrtak, 04. aprila, od 08.00

Published

on

Ubistva u Midsomeru

UBISTVA U MIDSOMERU je vodeća britanska drama u svojoj 21. sezoni donosi razne kriminalne zagonetke smeštene u bizarni svet okruga Midsomer, naseljen zanimljivim ekscentričnim likovima u kojima su zapleti isprepleteni lažnim tragovima (Star Crime, četvrtak, od 08.00). Serija kombinuje savremeni kontekst sa slikama i atributima koji podsećaju na nostalgičnu prošlost malih gradova koji su romantičniji u sećanju nego u stvarnosti. Zvezde serije su seljani sa opakim smislom za humor koji ovu seriju razlikuje od drugih detektivskih drama. Nema sporednih likova, svi su nepouzdani, ekscentrični i nezaboravni.

Ove sezone, viši inspektor Barnabi istražuje svet robotike i klizi kroz svet takmičenja u balskom plesu. On se suočava sa sujevernim muškarcima i ženama iz društva profesionalnih ribara i pokušava da izbegne bolnu smrt u susretu sa fanatičnim pčelarima. Otac višeg inspektora Barnabija, Ned, nekada strastveni plesač, dolazi u grad i sa zadovoljstvom otkriva da je Midsomer zapravo domaćin teškog četvorodnevnog takmičenja „Paramount Dance Ektravaganza“.

Ove godine pokrovitelj takmičenja je Endrju Vajlder i njegov institut, impresivan istraživački centar koji razvija egzoskelete i proteze za amputirance, invalide i starije osobe. Plesno takmičenje počinje sa stilom, ali ispod sjaja i osmeha je duboko ukorenjena ljubomora. Niko nije voljen kao plesačica Rosa Strachan

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement