Connect with us

FILM

TAKSI urnebesna komedija na kanalu STAR

Policajac bez dozvole i ludi taksita, u petak, 05. aprila, od 21.00

Published

on

Taksi

TAKSI je komedija u kojoj opaki vozač taksija ima dobre savete za mladog i neiskusnog njujorškog policajca, koji pokušava da reši nekoliko pljački banaka koje je izvela ženska banda Brazilki (Star, petak, od 21.00).

Belle Villiams (Kvin Latifa) je ljubitelj brzine. Žureći ulicama Njujorka u svom taksiju, zaslužila je titulu najbržeg njujorškog taksiste. Ali to je samo stanica na putu ka njenom snu: Belle želi da bude šampion automobilskih trka. Ona je na dobrom putu sve dok je ne unajmi preterano revni policajac Endi Vošburn (Džimi Felon), čije su veštine civilne policije jednako dobre kao i one za volanom.

Vošburn, koji nema pojma kako da vozi i završio je u lošem komšiluku, na vrelom je tragu bande prelepih brazilskih pljačkaša banaka predvođenih Vanesom (Žizel Bundhen), hladnom i proračunatom šeficom. Da bi uhvatio lopove, Vošburn, koji nema vozačku dozvolu, ubeđuje Bel da se udruži sa njim kako bi ulovio Vanesu i njenu bandu. Belle sada može da vozi koliko želi i da krši bilo koji saobraćajni zakon. Policajac bez vozačke dozvole i ludi taksista — najneverovatniji partneri Njujorka — počinju brzu igru mačke i miša sa pljačkašima.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement