Connect with us

Sadržaj epizoda

U KLINČU 3. SEZONA 1. EPIZODA: Milica je zabrinuta. Maki je nestao!

U ponedeljak, 8. aprila od 20.05

Published

on

U klinču 3. sezona 1. epizoda: Novi Trst i Spoons & Taste sada rade složno punom parom. Filip i Jakov prihvataju da televizija poseti njihov ketering.

Vanja je u srećnoj vezi sa Tadijom, Simke se baca na aktivno treniranje dok se Aljoša oporavlja od svojih ljubavnih problema.

Iskra se useljava u svoj novi stan i kreće da glumi u holivudskom filmu.

Teodora besni na tatu Jovana koji je nestao nakon što ih je ostavio u dugovima.

Mira i Velja su u svađi i ne obraćaju pažnju na Milicu koja nigde ne može da pronađe Makija.

U trećoj sezoni pojačanje glumačkoj ekipi donose Nevena Nerandžić, Bojana Gregorić, Miodrag Radonjić, Irfan Mensur i drugi.

Po ideji Miloša Avramovića i Aljoše Ćeranića, scenario 3. sezone potpisuju Ivan Stančić, Ana Marković, Branislav Černjev, Milica Radojčić, Nikola Đonović i Goran Starčević. Reditelji su Nebojša Radosavljević i Ljubomir Božović. Ekipu serije čine i direktori fotografije Bojana Andrić Đorđević i Strahinja Marković, kostimografi Milica Terzić i Ružica Bukvić, šminka i frizura – Sonja Vizentaner i Milena Ristić, scenograf Damjan Paranosić, montažeri Nikola Purić i Matija Đukanović, dizajner zvuka Dane Vlaisavljević i kompozitor Aleksandar Ranđelović. Direktor serije je Pavle Stevanović. Izvršni producenti ispred kuće Režim su Miloš Avramović i Aljoša Ćeranić.

Urednica serije je Kristina Đuković, a delegat produkcije Marija Bereta.

Treću sezonu serije “U klinču” pratimo od 8. aprila, radnim danima od 20.00 na RTS 1.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo RTS

Advertisement