Connect with us

Sadržaj epizoda

U KLINČU 3. SEZONA 5. EPIZODA: Aljoša upoznaje HANI. Evo i KO je ona!

U petak, 12. aprila od 20.05 na RTS 1

Published

on

U klinču 3. sezona 5. epizoda: Aljoša upoznaje Hani, mladu zvezdu koju je Kiril doveo u studio.

Iskra na setu upoznaje zlog brata blizanca američkog reditelja koji je maltretira. Milica uzaludno traži savete kako da vrati Makija.

Bez Jovana, Teodora i Marija su u finansijskim problemima i moraju same da nađu rešenje. Navijačka banda tera Makija da lomi izloge kada se pojavljuje Milica…

U trećoj sezoni pojačanje glumačkoj ekipi donose Nevena Nerandžić, Bojana Gregorić, Miodrag Radonjić, Irfan Mensur i drugi.

Po ideji Miloša Avramovića i Aljoše Ćeranića, scenario 3. sezone potpisuju Ivan Stančić, Ana Marković, Branislav Černjev, Milica Radojčić, Nikola Đonović i Goran Starčević. Reditelji su Nebojša Radosavljević i Ljubomir Božović. Ekipu serije čine i direktori fotografije Bojana Andrić Đorđević i Strahinja Marković, kostimografi Milica Terzić i Ružica Bukvić, šminka i frizura – Sonja Vizentaner i Milena Ristić, scenograf Damjan Paranosić, montažeri Nikola Purić i Matija Đukanović, dizajner zvuka Dane Vlaisavljević i kompozitor Aleksandar Ranđelović. Direktor serije je Pavle Stevanović. Izvršni producenti ispred kuće Režim su Miloš Avramović i Aljoša Ćeranić.

Urednica serije je Kristina Đuković, a delegat produkcije Marija Bereta.

Treću sezonu serije “U klinču” pratimo od 8. aprila, radnim danima od 20.00 na RTS 1.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo RTS

Advertisement