Connect with us

Domaće serije

ZAKOPANE TAJNE se vraćaju na TV PINK! A evo i KADA!

Otkrivamo SVE o 3. sezoni

Published

on

Zakopane tajne 3. sezona

ZAKOPANE TAJNE se vraćaju na TV PINK! A evo i KADA!

Nakon šokantnog završetka druge sezone – kada je Lala saznala za novu Balšinu preljubu sa Renatom i zatražila razvod, kada je Guja bio na korak do saznanja ko mu je otac, a Tadija saznao da mu je Viktor sin – treća i finalna sezona hit serije Žarka Jokanovića „Zakopane tajne“ počinje sa emitovanjem 22. aprila u 22 časa i donosi razrešenje brojnih porodičnih tajni i neraščišćenih odnosa junaka koji su ušli u srca gledalaca širom regiona. Nastavak uzbudljive i intrigantne priče o porodici Doder, gledaoci u regionu pratiće svakog ponedeljka, srede, četvrtka i petka od 22 časa.

Pre nego što otkrijemo u kom pravcu će se kretati priča z trećoj sezoni „Zakopanih tajni“, s ponosom najavljujemo da će se brojnoj ekipi izuzetnih glumaca, na čelu sa omiljenom glumicom TV publike Milicom Milšom, pridružiti i nova imena. Osim Mire Banjac i Miloša Đurovića, koje ćete i dalje gledati, u trećoj sezoni glumačkom ansamblu pridružila se i jedna od naših najboljih glumica, Jelica Sretenović.

Okosnicu priče treće sezone „Zakopanih tajni“ i dalje će činiti porodica Doder i svi likovi koji su na neki neverovatan način povezani sa njima. Kroz priču koja vodi od vrtloga ljubavi i strasti, preko izrazitih dramskih momenata, krimi zapleta, izdaja, misterija, pa sve do humora, kod gledalaca će se naizmenično smenjivati suze i smeh, dok uzbuđenje i neizvesnost izviru iz svake scene. Brižljivo čuvane tajne će padati jedna za drugom, kao kule od karata, čime će se iz korena menjati životi naših junaka – koji su međusobno povezani više nego što mogu da zamisle.

Nakon što je saznala za još jednu Balšinu prevaru sa Renatom, ali i činjenicu da je njegov otac podmetnuo požar u kom su stradali njeni roditelji, Lala odlučuje da stavi tačku na njihov brak i traži mu da se iseli iz vile. Tadije se setio informacije koja će mu promeniti život – da mu je Viktor sin, dok se sa druge strane Vera bori sa osećanjima prema Tadiji i sa sve većom torturom koju trpi od Svetozara. Lala se sukobila sa Đurđom i otkrila sve o njenoj poseti Moskvi, nakon čega Đurđa obećava osvetu. Guja traži od Zdravka da mu kaže ko mu je otac, a Kosara nastavlja potragu za svojim blizancima, koja je vodi do njene velike ljubavi. Šta će se dogoditi sa Lalom i Balšom, Verom i Tadijom, Dorom i Andrijom, Đurđinom osvetom, Gujinom potragom za ocem, ali i koji novi neprijatelji vrebaju porodicu Doder – odgovore na ova pitanja donosi finalna sezona „Zakopanih tajni“.

U vrtlogu strasti, ljubavi i izdaje, porodica Doder traga za tajnama koje mogu da budu ili njihov kraj, ili put njihovog ponovnog okupljanja i bliskosti. Priča u trećoj sezoni se svodi na centralno pitanje: Hoće li snaga ljubavi pobediti zlo, koje vreba sa nekoliko strana? A odgovor na ovo pitanje doneće nove epizode „Zakopanih tajni“, od 22. aprila, ponedeljkom, sredom, četvrtkom i petkom od 22 časa na televiziji Pink.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Pink

Advertisement