Connect with us

Serije

FLEŠ sedma sezona na kanalu STAR MOVIES

Nova pretnja za Sentral Siti, u sredu, 01. maja, od 20.05

Published

on

Fleš

FLEŠ u sedmoj sezoni koja ima 18 epizoda, glavne uloge igraju: Grant Gastin (Beri Alen/ Fleš), Kandis Pejton (Ajris Vest-Alen), Danijel Panabejker (Kejtlin Snou), Karlos Valdes (Sisko Ramon), Tom Kavana (Naš Vels), Danijel Nikolet (Sesil Horton), Kajla Kompton (Alegra Garsija), Brendon Meknajt (Čester P. Rank) i Džesi L Martin (Džo Vest) (Star Movies, sreda, od 20.05).

Prošla sezona okončana je pobedom novog Majstora ogledala. „Fleš“ ekipa mora da se okupi kako bi Eva bila zaustavljena. Ali i da bi pronašli način da stupe u kontakt s Berijevom nestalom suprugom Ajris Vest-Alen. Uz pomoć Kejltin Snou, Siskoa Ramona i Naša Velsa (ovom dvojcu je ovo i poslednja sezona u standardnoj postavi „Fleša“), kao i Džoa Vesta, metaadvokata Sesil Horton, Alegre Garsije i genijalnog „štrebera“ Čestera P. Ranka – Fleš će na kraju uspeti da nanese poraz Majstoru ogledala.

Medjutim, njegova prevelika želja za pobedom, u Sentral Siti dovešće još goreg neprijatelja ‒ pretnju koja bi mogla da bude kraj za Flešovu ekipu, ali i Berijev brak. Kako će se Munja izboriti sa novim izazovom saznaćemo do kraja ove, ali i u novim epizodama osme sezone – čija se premijera u svetu očekuje sredinom novembra ove godine.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement