Connect with us

Serije

MORNARIČKI ISTRAŽITELJI: NJU ORLEANS peta sezona na kanalu STAR CRIME

Vidimo se uskoro, u sredu, 01. maja, od 11.10

Published

on

Mornarički istražitelji: Nju Orleans

MORNARIČKI ISTRAŽITELJI: NJU ORLEANS u petoj sezoni popularne krimi-drame očekuju  nas nove avanture agenta Dvejna Prajda (Skot Bakula) koji će kroz 24 epizode da nas vodi na mračnu stranu jednog od najživopisnijih gradova sveta (Star Crime, sreda, od 11.10).

Novi ciklus fokusiran je na Prajdov oporavak, budući da je on ranjen na završetku prethodne sezone, a lekari su mu jedva spasli život. Kako više nije sposoban za povratak na teren, Dvejn mora da razmisli o novoj poziciji u timu. A ona ga čeka u komandnom centru. Ipak, za čoveka od akcije, prilagođavanje novom položaju ne ide baš onako kako je zamislio.

Nastavak priče o lokalnoj kancelariji mornaričkih istražitelja, koji nadgledaju vojno osoblje u Nju Orleansu, gradu poznatom po muzici, zabavi i dekadentnosti, donosi i zanimljive slučajeve na koje smo navikli – od bombaša Irske revolucionarne vojske sa lažnim identitetom do ubijenog mornaričkog oficira, čiji je leš pronađen ispod broda za lov na škampe, a zahvaljujući kom će biti raskrinkana ribarska mafija.

Nju Orleans je mamac za kriminalce, a Prajdovi mornarički istražitelji najviše vole da love u njegovim „mutnim vodama“. Uz Skota Bakulu, glavne uloge u seriji Mornarički istražitelji: Nju Orleans 5. sezona igraju: Rob Kerkovič, Deril Mičel, Lukas Blek, Vanesa Ferlito i Stiven Voldren.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Star

Advertisement