Connect with us

FILM

MOJ KRVAVI DAN ZALJUBLJENIH horor na kanalu TV 1000

Nerazjašnjenja osećanja, u petak, 03. maja, od 23.55

Published

on

Moj krvavi dan zaljubljenih

MOJ KRVAVI DAN ZALJUBLJENIH je horor koji u novoj verziji filma iz 1981. godine, koji je Kventin Tarantino nazvao najboljim slasher filmom svih vremena, Bloodi Valentine 3D koristi najnoviju stereografsku tehnologiju da dovede publiku usred neviđeno zastrašujuće noćne more (TV 1000, petak, od 23.55).

Pre deset godina, tragedija je zauvek promenila mali grad Harmoni. Tom Haniger, neiskusni rudar, izazvao je nesreću u tunelima u kojima je zarobljeno i poginulo pet rudara, dok je jedini preživeli, Hari Vorden, pao u nepovratnu komu. Međutim, tačno godinu dana kasnije, na sam Dan zaljubljenih, Hari Vorden se probudio i brutalno ubio dvadeset dvoje ljudi pijukom pre nego što je izvršio samoubistvo.

Deset godina kasnije, Tom Haniger se vraća kući u Harmoni na Dan zaljubljenih, i dalje progonjen smrću koje je izazvao. Pored toga što se bori da se pomiri sa svojom prošlošću, on se bori i sa nerazjašnjenim osećanjima prema svojoj bivšoj devojci Sari, koja je sada udata za njegovog najboljeg prijatelja Aksela, gradskog šerifa. Ali večeras, nakon godina mira, vratilo se nešto iz mračne prošlosti grada. Noseći rudarsku masku i naoružan pijukom, nezaustavljivi ubica juri. Kako im se njegovi koraci sve više približavaju, Tom, Sara i Aksel užasnuto shvataju da bi to mogao biti Hari Vorden koji se vratio po njihove živote.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement