Connect with us

Serije

NOVI AMSTERDAM četvrta sezona na STAR LIFE

U ponedeljak, 06. maja, od 19.00

Published

on

Novi Amsterdam

NOVI AMSTERDAM je medicinska drama inspirisana memoarima američkog lekara Erika Manhajmera (Star Life, ponedeljak, od 19.00). Posle burne godine, koja ih je dovela pred neverovatna iskušenja, direktor bolnice Maks Gudvin i njegov tim nadaju se boljoj budućnosti. Na poslovnom, ali i na privatnom planu. Maks je napokon priznao da gaji emocije prema koleginici Helen Šarp, sa kojom započinje romansu. I dok se ova veza bude suočavala sa nizom izazova, poput Helenine želje da se preseli u London, Maks nastavlja donkihotovsku borbu za poboljšanje zdravstvenog sistema.

Međutim, ekipa „Novog Amsterdama“, koja uključuje Loren, Igija i Flojda, ubrzo će shvatiti da njihov optimizam ne deli doktorka Veronika Fuentes (gostujuća glumica Mišel Forbs), koja je odlučna da preuredi bolnicu, uklanjajući svaku Maksovu progresivnu reformu. Naš junak imaće pune ruke posla kako bi nadmudrio novog, staloženog i neustrašivog protivnika.

Glavne uloge u seriji „Novi Amsterdam“ igraju: Rajan Egold (Maks Gudvin), Dženet Montgomeri (Loren Blum), Frima Adžimen (Helen Šarp), Tajler Labin (Igi From), Džoko Sims (Flojd Rejnolds) i Rajan Fauset (Trevor Von).

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement