Connect with us

Sadržaj epizoda

ZAKOPANE TAJNE 131. EPIZODA: ŠOK! Kosara je imala MOŽDANI UDAR? Hoće li PREŽIVETI?

U sredu, 8. maja od 20.00 na TV Pink

Published

on

ZAKOPANE TAJNE 131. epizoda: Nova epizoda serije „Zakopane tajne“ na programu je 8. maja od 22.00 na televiziji Pink. Gledaoci će nastaviti da prate intrigantnu priču bogate porodice Doder, a tajne koje su godinama bile potisnute, nastavljaju da se otkrivaju.

Nakon što je Ubavki pozlilo, Svetozar joj govori da je najbolje da se vrati u svoj stan jer tamo ima svoj mir, što razbesni Ubavku. Da li će Ubavka pristati na predlog svog sina da napusti njegov stan?

Uznemirenost vlada među članovima porodice Doder – Dora govori Lali, Švrći, Vanji i Jakovu da nakon Balšinog odlaska u zatvor i Kosarinog nestanka, ne zna šta još može da ih snađe. Da li će ostali članovi porodice biti dovoljno pribrani da je uteše?

Kada Tadija kaže Nikolini da treba da se dogovore oko razvoda, Nikolina mu uzvraća udarac i govori mu da bi možda trebalo da se dogovore oko toga kako će on završiti kod Balše u zatvoru. Da li će Tadija ozbiljno shvatiti Nikolinine pretnje?

Svileni govori Balši da iza njegovog hapšenja mogu stajati ili Uglješa ili neka nepoznata sila, na šta mu Balša kaže da možda sve to ima veze sa mafijaškom organizacijom na koju su ga upozorili. Da li će ovo odvesti njihovu istragu u drugi pravac?

Andrija otkriva Zdravku da je saznao da je Balša Doder Stefanov (Gujin) otac, što Zdravka ostavlja u šoku. Njih dvojica ulaze u sukob, a Andrija optužuje Zdravka da je i dalje ljubomoran na Balšu, iako je njegva žena mrtva i ne može da ga prevari sa njim, zbog čega Zdravko nasrće na njega. Kako će se završiti njihov sukob?

Lala zove Teofila i hitno traži njegovu pomoć kako bi što pre pronašli Kosaru. Da li će Teofil uspeti da ispuni zadatak?

Kosaru primaju hitno u bolnicu i konstatuju da je imala moždani udar i da joj je oštećen centar za govor. Da li će se Kosara oporaviti?

Odgovori na ova pitanja čekaju vas u večerašnjoj epizodi serije „Zakopane tajne“ – od 22 časa na televiziji Pink!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement