Connect with us

Serije

UBISTVA SU MOJ ŽIVOT četvrta sezona na kanalu STAR CRIME

U petak, 10. maja, od 16.05

Published

on

Ubistva su moj život

UBISTVA SU MOJ ŽIVOT u četvrtoj sezoni sa osam novih epizoda stiže i osam misterioznih ubistava koje samo Aleks Krou (Lusi Loles) može da reši (Star Crime, petak, od 16.05). Ovog puta policijska istražiteljka odvodi svoje prijatelje i porodicu u avanturu nalik vožnji rolerkosterom. Tehnički guru Medison Felisijano (Eboni Vagulans) briljira na radnom mestu, doprinoseći svojim velemajstorskim veštinama Aleksinim istragama.

Problem nastaje kada njih dve dođu u sukob, jer će se postaviti pitanje ko je kome mentor a ko učenik. Ostatak njihovog tima i dalje čine vlasnik kafea Ruben Vulf (DŽozef DŽo Naufahu), Aleksin brat Vil (Martin Henderson), detektivka Hari Henara (Raviri DŽobe) i mrzovoljna mačka Čauder, koja je spremna da i ovog puta umeša svoje šape i dodatno zakomplikuje svaku situaciju. Bizarna misterija u prvoj epizodi odvodi nas u višu klasu. Bogata dama umrla je pod sumnjivim okolnostima, ostavljajući čitavo bogatstvo svojoj mački. Da bi otkrila istinu, Aleks mora da zaroni u svet ogovaranja i spletkarenja očajnih domaćica iz visokog društva…

Bogata drugarica iz društva umire u sumnjivim okolnostima, ostavljajući čitavo bogatstvo svojoj mački. Da bi otkrila istinu, Aleksa istražuje opstojan svet ogovaranja visokog društva.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement