Connect with us

Sadržaj epizoda

ZAKOPANE TAJNE 135. EPIZODA: ŠOK! Lala saznaje za Balšu i Renatu! Evo šta će uraditi?

U četvrtak, 16. maja od 22.00 na TV Pink

Published

on

Zakopane tajne 135. epizoda

ZAKOPANE TAJNE 135. epizoda: Nova epizoda serije „Zakopane tajne“ na programu je 16. maja od 22.00 na televiziji Pink. Gledaoci će nastaviti da prate intrigantnu priču bogate porodice Doder, a tajne koje su godinama bile potisnute, nastavljaju da se otkrivaju.

Nakon što se sestra njegove tetke neočekivano pojavila, Relja je pita zbog ega je toliko ljuta i šta im je on uradio. Ona mu govori da je uništio život cele njene porodice i da mu ne padne na pamet da dođe na sahranu njene sestre. Kako će se završiti njihov razgovor?

Lala se poverava Emi kako Balša traži da ga Kosara poseti, a ona ne zna šta da mu kaže, s obzirom na to da je Kosara nestala. Ema je savetuje da mu kaže istinu jer joj ne preostaje ništa drugo. Da li će Lala poslušati Emu?

Jakov konačno odlučuje da se suoči sa Ivonom i odlazi na njenu radionicu, što nju ostavlja u šoku. Da li će Ivona pristati na razgovor sa Jakovom?

Gvozden pita Fani da li je izračunala kada treba da se porodi, na šta mu Fani kaže da će se poroditi kad joj Aladža pronađe bebu. Da li će Fanina prevara uspeti?

Nakon razgovora sa Lalom, inspektor dolazi kod Zdravka u stan u želji da razgovara sa njim o Kosarinom nestanku. Šta će mu Zdravko reći?

Reljina tetka se sastaje sa Izvorinkom i pokazuje joj beležnicu njene sestre, u kojoj su sva zlodela koja su počinile. Šta se nalazi u beležnici?

Vera razgovara sa Tadijom i govori mu da Viktor nikada ne sme da sazna da su mu oni roditelji. Da li će Tadija pristati na Verin zahtev?

Ćira sreće Fani u kuhinji i pita je da li je naporno po ceo dan nositi stomak, aludirajući na njenu lažnu trudnoću. Kako će Fani reagovati na Ćirine insinuacije?

Lala dolazi kod Balše u posetu i zatiče ga sa Renatom koja mu govori da je spremna da lažno svedoči i opravda sve njegove kriminalne radnje. Da li će Lala posle ovoga početi da sumnja u Balšinu nevinost?Odgovori na ova pitanja čekaju vas u novoj epizodi serije „Zakopane tajne“ – od 22 časa na televiziji Pink!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement