Connect with us

Domaće serije

RADIO MILEVA 5. SEZONA stiže na male ekrane! A evo i KADA!

Ko će se naći na Milevinom spisku za petu sezonu?

Published

on

Radio MIleva 5

Radio Mileva 5. sezona trenutno se snima, kako je to za TV Ekran otkrila glumica Branka Šelić, koja u ovoj seriji tumači lik Marte.

– Marta mi je donela neposredan kontakt sa običnim svetom i decom. Volim kad mi oni priđu na ulici i kažu nešto lepo. Treba negovati publiku od malih nogu. Vidim da se deca ispred zgrada igraju „Radio Mileve“. Važno je da ih naučimo da budu upućeni jedni na druge, a ne samo na sebe. Trenutno snimamo petu sezonu i veoma joj se radujem. Serija je nastala u doba korone i sve nas je očuvala – poručuje Branka Šelić.

Iako u poslednjoj epizodi Mileva pravi spisak ko treba da dođe, a ko nikako nije poželjan na njenoj sahrani, samouverena i energična penzionerka nastaviće i u petoj sezoni da nas zasmejava i iznenađuje sa svojom porodicom i živopisnim komšijama iz Rankeove 12.

Tokom protekle tri godine serija Radio Mileva postala je jedinstven televizijski fenomen, obarala rekorde gledanosti i okupljala sve generacije ispred malih ekrana.

– Stvarno sam srećna, ovo se retko dešava u životu da dobijete jedan tako veliki zadatak, na ovako dug vremenski period. Srćna sam što nas ova serija vraća u neko vreme neke ljubavi, iskrenosti i plemenitosti. Ovde su sve neki dobri ljudi u ovoj zgradi u Rankeovoj 12 i ta dobrota nas je nekako uzela pod svoje – rekla je glumica Olga Odanović.

Svi su saglasni u oceni da dugo nismo imali toliko uspešnu humorističku seriju. Uhodana ekipa uveliko snima nove epizode.

– Mileva je napravila tu sublimaciju komedije i tople poruke, porodične priče, zaboravljenih vrednosti. Mileva propagira vrlo često neke lepe životne stvari koje smo zaboravili – rekao je glumac Nikola Kojo.

– Svi smo jedna velika familija s kakvim god zadacima da se nosimo. Ima tu i napornih, celodnevnih snimanja, pogotovo stalnim likovima, ali ta atmosfera šire familije se prenosi preko kamere do gledalaca – istakla je glumica Anđelka Prpić.

Peta sezona „Radio Mileve“ imaće 40 epizoda koje će biti emitovane na jesen, na Prvom programu RTS-a.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor FILM I TV/ TV EKRAN/ RTS

Foto Printskrin

Advertisement