Connect with us

Domaći film

JUŽNI VETAR 3 – GAS GEBEN! Pogledajte PRVE FOTOGRAFIJE Baće u nastavku KULTNOG FILMA! (FOTO+VIDEO)

Baća odlepio, a gde je Maraš?

Published

on

JUŽNI VETAR 3 finalni deo trilogije o Marašu i Baći vraća nam se pod nazivom Gas Geben. Glavno pitanje koje kruži mrežama ovih dana jeste – šta će biti sa Baćom?

Kako prenosi IGN Adria, nakon finala druge sezone Južnog vetra na podnaslovom Na granici, stavljen je upitnik oko toga šta publika može očekivati od lika Baće u nastavku franšize. Nakon godina bavljenja kriminalom, ubistava i svih pretrpljenih strahova i trauma, Baća počinje da čuje glasove u glavi i beži od najboljeg prijatelja.

U svom stanu, on doživljava nervni slom, brije glavu i bradu i izbezumljeno se posmatra u ogledalu.

Ubrzo zatim, režiser Miloš Avramović saopštio je da će Baća biti dio priče nadolazećeg Južnog vetra 3 sa podnaslovom Gas geben! nakon čega se počelo diskutovati o tome kakvu ulogu će imati ovaj lik. Uzevši u obzir da je u priči Petar Maraš sada postao političar, a da ga je Baća napustio zbog problema sa psihom i željom da pobegne od zla koje mu je kriminal donio, jasno je da će početak filma početi na način da dva prijatelja nemaju kontakt.

Baća je otišao u Beč i počinje od nule – kazao je Miodrag Radonjić, glumac koji portretira ovaj lik u franšizi. Poznato je da će deo priče trećeg filma biti smešten u Beč. Da li se to odnosi samo na scene sa Baćom, ostaje nam da vidimo.

Njega čeka velika promjena, ali ne mogu da govorim o radnji filma, rekao je Radonjić.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor Film i TV/IGN Adria

 

Advertisement