Connect with us

Domaće serije

UBICE MOG OCA 7 – Otkrivamo SVE o NOVOJ SEZONI! Evo KO su NOVI LIKOVI!

Stiže NAJUZBUDLJIVIJA SEZONA DO SADA

Published

on

UBICE MOG OCA 7 – Ovih dana je počelo snimanje sedme sezone popularne krimi serije Ubice mog oca čiji scenario potpisuje Nataša Drakulić, a režiraju Miloš Kodemo i Miloš Radunović. Lokacije na kojima će se snimati 12 novih epizoda biće Beograd, okolina Beograda i Pančevo, a završetak snimanja se planira u prvoj polovini novembra, piše Blic.

– Napravili smo malu pauzu u životima naših junaka. Oni su se izmenili, promenili su imena, funkcije i pozicije. Glavni junaci su valjda sazreli, pošto je Marjanovićeva smrt apsolutno uticala na njih i sada šest meseci kasnije oni su potpuno drugačiji ljudi. Naravno, da im je glavna istraga njegovo ubistvo, ali paralelno se odvija i nova radnja. U pitanju je tema o kojoj se do sada nismo bavili i nekako zbog toga smo poprilično uzbuđeni. Ona je važna i bitna, ali za sada ne smem da vam otkrivam o čemu se radi. Jedino mogu da kažem da zahvata neki poprilično nepoznati svet i tera po prvi put naše inspektore da se okrenu Međunarodnim policijama i saradnji koja mora da se skupa odvija da bi se to razrešilo. Nekima to ide dobro, a drugima i ne. Neki ne parlaju na stranim jezicima, ali sve funkcioniše. Zbog svega toga dobijaju i novog direktora policije, operativaca Zvezdana, na čije iskustvo žele da se oslone. Njegov lik će tumačiti Raša Bukvić – otkriva za “Blic” scenaristkinja Nataša Drakulić.

Na pitanje kako će priča funkcionisati bez Marjanovićevog lika, Drakulićeva kaže:

– Marjanović, koga tumači Tika Stanić će imati neke svoje scene u novim epizodama, koje su važne za njegov lik. Videćete. On je ostavio toliko neizbrisiv trag u postojanju beogradske policije da zaslužuje da ga se setimo.

Osim Raše Bukvića, u nastavku se pojavljuju i novi likovi koje glume Jovana Stipić, Filip Hajduković, Velimir Blanić, Dana Poletan, Rok Radiša, Ana Franić, Olivera Viktorović, Andrijana Đorđević, Rade Marjanović, Milenko Pavlov, Saša Ali, Ljubiša Ristović.

U Lipovačkoj šumi, gde se snima ključna scena serije, zatičemo Slavka Štimca koji tumači lik forenzičara Savu. Ističe da mu je drago što se nakon dve godine od snimanja šeste sezone, opet sreće sa starom ekipom.

– Iako je rad na nastavku počeo prošle nedelje, meni je danas prvi snimajući dan i prepuni smo priča šta se sve u našim životima dešavalo između ova dva snimanja. Nadam se da će ovo biti najuzbudljivija sezona do sada. Uvek želimo da bude svaki put zanimljivije i bolje, ali ne smem da vam više otkrivam o novim epizodama. Naravno, svi slučajevi koje “obrađujem“ su pomalo zamršeni, pa i ovaj. Ali videćete o čemu se radi – zagonetan je Štimac.

Isidora Građanin koja igra tužiteljku Tanju, naglašava da će joj se u nastavku dešavati uzbudljive situacije i smatra da će ovo biti najizazovnija sezona do sada.

– Moj direktni partner je Marko Vasiljević, koji tumači inspektora Gorana. Inače, moja uloga se na početku pojavila u seriji sa jednom funkcijom, da bih napravila ljubavni trougao, međutim posle toga sam se više fokusirala na napredovanje u svom poslu i u karijeri. U novim epizodama se to ponovo malo menja – otkriva mrvicu dešavanja Isidora.

Jedan od novih likova u sedmoj sezoni je i Filip Hajduković, koji otkriva da je veliki fan serije, ali i da će njegova uloga kelnera Bojana, biti veoma uzbudljiva.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor: Film i TV/BLIC/ SUPER TV

Foto Facebook/Instagram

 

Advertisement