Connect with us

Domaće serije

DRŽAVNI SLUŽBENIK 4 – SLEDI ŠOK NAD ŠOKOVIMA! Milan Marić NEĆE glumiti u NASTAVKU SERIJE?

Produkcija najavljuje velike promene u nastavku

Published

on

Drzavni-sluzbenik-4-sezona-online

DRŽAVNI SLUŽBENIK 4 sezona – Serija Državni službenik jedan je od najprodavanijih formata produkcijske kuće Telekom Srbija. Na pripremama za četvrtu sezonu uveliko se radi, ali, kako saznajemo, male su šanse da serija bude emitovana ove godine. Ipak, novosti ima, a kako Telegraf.rs otkriva one su velike.

Naime, prema pisanju ovog popularnog srpskog portala uskoro počinje rad na novim epizodama poznatog srpskog špijunskog serijala, ali se menjaju glavni likovi i sam koncept, tok radnje, tako da će biti u pitanju sasvim novo poglavlje drame.

Da li ova najava znači da u nastavku, osim očekivanog izuzeća preminulog Žarka Lauševića u nastavku treba da očekujemo i još neki veliki preokret.

Budući da se u tekstu kaže da će do promena doći u glavnoj glumačkoj postavi, kao i u celokupnom toku radnje, ne možemo se, a ne zapitati – da li to znači da Milan Marić neće glumiti glavnu ulogu u novoj sezoni serije Državni službenik?

Na odgovor ćemo morati da pričekamo još malo, budući da nas emitovanje novog ciklusa sasvim sigurno očekuje naredne godine.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo/ Telekom Srbija

Izvor Film i TV/telegraf.rs

Advertisement